İstanbul sokaklarını beraber gezebileceğiniz, kentin değişik sokaklarında kültürüne ve yeme-içme hususlarına dair bilgiler edinebileceğiniz Ahmet Mümtaz Taylan ile İstanbul hesabı ilk 2 bölümü ile Gain platformunda yayın hayatına başlamış durumda.

İlk bölümünde Arnavutköy’den Yeniköy’e doğru çizilmiş bir güzergahı dile getiren Ahmet Mümtaz Taylan ikinci bölümde ise rotasını Cihangir’den Şişhane’ye doğru çevirecek.

 Türkiye’nin yeni nesil video içerik Platformu Gain'de İstanbul’u sokak sokak, semt semt dolaşan yeni programı Ahmet Mümtaz Taylan ile İstanbul hesabı yayın hayatına başladı.

Çok az bir bütçeyle İstanbullu dolu dolu yaşayıp, gezip uygun bir bütçe ile lezzetli şeyler yiyip içmek mümkün müdür? Sorusunun cevabını Ahmet Mümtaz Taylan bu programda izleyiciyle buluşturmaya çalışıyor.

 Hem İstanbul’un değişik bölgelerinin ünlü yemeklerinin tanıtımı yapılıyor, hem de yerel halka oranın kültürü ve tarihi ile eğlenceli sohbetler izleyicinin beğenisine sunuluyor.

Hem şehrim hem de insanların masallarına tanıklık edilen bu programda yeme içme alışkanlıklarının yanı sıra aynı zamanda İstanbul’un hiç bilinmeyen, hiç görülmeyen Sokaklar’ı lezzetleri, durakları da Ahmet Mümtaz Taylan tarafından deneyimleyerek 50 lira ile İstanbul’da gün tamamlanmaya çalışılacak. Gerek yürüyerek gerekse de toplu ulaşım araçları ile sürdürülen İstanbul turunda Taylan hepimizin İstanbul’unu bambaşka bir perspektiften keşfediyor.

Editör: Wan Haber