Pazar Akşamları Show TV ekranlarında izleyiciyle buluşmaya devam eden arıza dizisinin final tarihi açıklandı. Açısından hiç de beklenmedik bir gelişme oldu En azından bu sezonun sonuna kadar arıza dizisinin yayın hayatına devam etmesi bekleniyordu. Fakat Show TV almış olduğu radikal bir karar ile bütün hayranları bir anda şaşkına çevirdi. Arıza, kendisinden çok daha düşük reyting alan diziler yayın hayatına devam ederken, final kararı alması şaşırtıcı. Arıza dizisinin final yapmasının perde arkasında ise hangi gerçeklerin olduğunu merak ediyorsanız bu makalenin devamını okumanızı öneriyoruz…

Tolga Sarıtaş ile Ayça Ayşin Turan ikilisinin harika bir oyunculuk performansı sergilediği ve mükemmel bir uyum yakaladığı dizi ile alakalı alınan son kararlar herkesi Adete hayrete düşürdü.

Show TV, arıza dizisini bitirmek kararını neden verdi? İşte perde arkasında yatan gerçekler ile çok daha fazlası…

TRT 1 ekranlarında yayın hayatına başlayan teşkilat dizisinin reyting alması aynı gün Show TV ekranlarında yayınlanan arıza dizisinin reytinglerinde ciddi manada bir düşüş meydana getirdi ve Show TV Böylelikle arıza dizisinin fişini çekti.

Arıza Dizisinin 27. Bölümünde Neler Yaşanacak?

Aksiyon dolu anların nefes kesti. Tanıtım fragmanında Ali Rıza, babasının aradığını halidiye söylerken, ihtiyarın sözleri akıllara 'Ali Rıza'ya gerçeği Söyleyecek mi?' Sorusunu getiriyor. Burak ve Murat, Ali Rıza'ya haber veren kişiyi öğrenmek isterken Diğer taraftan Füsun'nun Tedirgin hali dikkatleri üzerine çekiyor. Ali Rıza, Mehmet Ağa ve aslanın Burak, Mithat ile karşı karşıya geldiği anlar da gerilim giderek yükselirken, Savaş bayrakları çekiliyor.

Editör: Wan Haber