Pazar Akşamları Show TV ekranlarında izleyiciyle buluşmaya devam eden, 03 Medya imzasını Taşıyan arıza dizisinin yeni bölümünde 2. Fragman sahnesi de yayınlandı. Pazar akşamlarının sevilen projesinde Ali Rıza ile Halide'nin arasında zorunlu ayrılık girdi. Aşklarını adamakıllı bir şekilde yaşamak isteyen genç çiftin aşkları kötü adamların engeline takıldı. Tutsak olan Halide'nin hali izleyiciler tarafından Büyük bir merakla beklenirken, Nursel Köse ile Rüzgar Aksoy’ un diziye heyecan kattıkları son bölümler dikkat çekiyor. Arıza dizisinde önemli bir değişim süreci meydana geliyor.

Arıza dizisi bu akşamki yeni bölümde neler olacak?

  • Halide'nin alıkonulduğunu alanda Ali Rıza ile romantik bir şekilde anısını hatırladığı sahnede ikilinin evlilik teklifi sonrasındaki kurmuş oldukları Hayaller ekranlara gelecek.
  • Halide'nin kaçırılmış olduğu yerden ne şekilde kurtulacağı ise izleyiciler tarafından merak edilmeye başlandı.
  • Ali Rıza, Balaban’ı arayarak Halide'nin nerede olduğunu bilmeye çalışır fakat Balaban, Halide’yi kendisinin kaçırmadığını söyleyecektir.
  • İhtiyar ise bu işin arkasında kişiyi planda Balaban'ın olduğunu düşünecek ve Burak’a, Balaban’ı kendisine getirmesini Emredecektir.
  • Halide, tutsak edilmiş olduğu yerde karşısına çıkan Balaban'dan, ailesinin ölümü ile alakalı şimdiye kadar hiç duymamış olduğu şeyler duyacak ve şoka uğrayacaktır.
  • İhtiyar, Balaban’ı karşısına oturtur fakat ona masada bir yer vermeye Şimdilik niyeti yoktur, ta ki Ali Rıza ile Halide’yi bekleyen sürprize sahip olana kadar.

Halide’nin nerede olduğu sorusunun cevabı yeni bölümde irdelenecek. Ali Rıza'nın, Halide’yi Kurtarmak  amacıyla çırpınışlarına sahne olacaksınız. Ve çeşitli gerçeklerle karşılaşacaksınız. 1 ve 2. Fragmanlarını yayınlanmasından hemen sonra sosyal medyada Halide'nin Balaban tarafından alıkonuldu ile ilgili söylentiler, yazılar bırakıldı. Bu konu burada bitmeyecek. Bu akşamki yeni bölümde harika gerçekler sizleri bekliyor olacak.

Senaryosunu Yılmaz Şahin ile Çağla Kızılelma'nın yazdığı, yönetmen koltuğunda Recai Karagöz'ün oturduğu, başrollerinde; Tolga Sarıtaş ile Ayça Ayşin Turan'ın oynadıkları arıza dizisinin oyuncu kadrosunda Ayrıca olgun Toker, Ahmet Mümtaz Taylan, Murat daltaban, Dilara Aksüyek, Cavit Çetin Güner, Uygar Özçelik, Pınar Çağlar Gençtürk, Hazal Benli, Cankat Aydos, Burak Alper, Rüzgar Aksoy, Yeşim Salkım, Nursel Köse gibi değerli oyuncular da uyur.

Arıza dizisi 123.Yeni bölümü ile bu akşam saat 20:00’ da Show TV'de sizlerle beraber olacak, Sakın kaçırmayın!

Editör: Wan Haber