Müge Anlı ile Tatlı Sert programından ayrılan Arif Verimli, Show TV ekranlarında izleyiciyle buluşmaya devam eden Didem Arslan Yılmaz ile vazgeçme programına transfer oldu! Müge Anlı, bu transfere ne dedi?  Müge Anlı ile Didem Arslan Yılmaz kavgası! Şevki Sözen ile tartışan Arif Verimli ATV den ayrıldı. Show TV' ye geçiş yapan Arif Verimli bundan sonra nasıl bir performans sergileyecek? Arif Verimli Müge Anlı’dan ayrılıp Didem Arslan' a geçmesi ile beraber Müge Anlı ile Didem Arslan arasında bundan sonra nasıl gelişmeler yaşanacak?

Profesör Dr. Arif Verimli, uzun senelerdir beraber program yaptığı Müge Anlı ile yollarını ayırma kararı aldı. ATV'de senelerdir Avukat Rahmi Özkan, Profesör Dr. Şevki Sözen ile beraber Müge Anlı ile Tatlı Sert programında beraber çalışan Arif Verimli, Şevki Sözen ile kavgasını bahane ederek programdan ayrıldı. Arif Verimli, geçen günlerde Şevki Sözen ile canlı yayında tartışmıştı, Şevki Sözen’in kendi uzmanlık alanı ile ilgili yorum yapmasına kızan Arif Verimli, hiç beklenmedik bir tepki vermişti. Durumun farkına Varan Müge Anlı ise olaya dahil olmuş ve Arif vereyim diye tepki göstermişti.

Arif Verimli, Didem Arslan Yılmaz İle Vazgeçme Programına Geçti!

ATV'den ayrılan Arif Verimli’nin Show TV ekranlarında aynı formatta yayınlanan Didem Arslan Yılmaz'ın programına katıldığı öğrenildi. Bu transfer, Müge Anlı'yı adeta çılgına çevirdi. Arif Verimli’nin Show TV'ye katılması iddia edilmesi üzerine seyirciler de Arif Verimli ye sosyal medya platformlarından tepki gösterdi.

Sabah kuşağının ilgi ile takip edilen müge anlı ile tatlı sert ve Didem Arslan Yılmaz'la vazgeçme programlarının bundan sonraki yeni bölümlerinde bakalım neler olacak hep birlikte bekleyip görmek lazım.

Editör: Wan Haber