FOX TV ekranlarında yeni bir film olacak. Daha önce çok izlenen ve herkesten tam not alan Anamız Var filmi bu akşam FOX TV ekranlarında olacak. Komedi ve çekişme dolu Türk filmi herkesin ilgileneceği ve kahkaha içinde kalacağı bir film olacak. Hasan Doğan’ın yönetmen koltuğunda olduğu 2018 yapım komedi filmi bütün kahkaha tufanı ile ekranlarda olmaya devam ediyor. Muhteşem oyuncuları ile komedi tarzı içeriği ile herkesten tam not almaya devam ediyor.
Anamız Var filminin konusu ne?
Ülfet, tüm çevresinde bekar kişileri evlendirmiştir ve herkesin mürüvvetini sağlamıştır. Ülfet mahallenin teyzesidir ve herkes ona evlendirme makinesi demiştir. Evlendirme makinesi denmesinin sebebi de herkesi evlendirmesidir. Ülfet uçan kuşu bile evlendirmesi ile herkesi şaşkına çevirir. Mahallede adeta kim varsa evlendirir. Ülfet mahallede yaşayan Firdevs adlı kadının oğlunu da evlendirmiştir ancak Firdevs bu evlilikten hiç memnun değildir. Firdevs oğlunun evliliğinden hiç memnun olmayınca Ülfet’i düşman bellemiştir. Firdevs Ülfet’ten intikam alma fırsatı bulunca hemen kullanacaktır. Ülfet’in yurtdışında yaşayan bir bekar oğlu vardır ve Ülfet oğlunun izne çıkıp gelecek olması haberi alınca işi gücü bırakır ve oğlunu evlendirme çabalarına başlar. Firdevs bunu duyunca hemen harekete geçer ve evliliğe engel olmaya çalışır. Ülfet ve Firdevs arasındaki savaş içinde kalan Oğuz, öyle bir sır saklar ki durumlar çözülemez bir hale gelir. Ülfet ise Oğuz’un sırrını öğrenince neler yapacak?
Anamız Var filminin oyuncuları kimlerdir?
Anamız Var filminde Suzan Aksoy, Tuğçe Kurşunoğlu, Füsun Demirel ve Alper Saldıran gibi oyuncular yer alıyor. Birbirinden başarılı ve tecrübeli isimler bu filmde çok iyi bir performans gösterdiler. 
Anamız Var filmi ne zaman?
FOX TV ekranlarının beklenen filmi Anamız Var bu akşam 22:45’de ekranlarda olacak. 

Editör: Wan Haber