Salı akşamları TRT 1 ekranlarında izleyici ile buluşmaya devam eden Masumlar Apartmanı, sezonun en başarılı dizisi olarak ön plana çıkmayı başardı. Reytingleri ile çok güçlü bir performans ortaya koymakta olan bu dizide iyi bir oyuncu kadrosu bir araya geldi. Masumlar Apartmanı’nda yer almakta olan ve uygar karakterine can veren Alper Saldıran ise bir müddettir dizide bulunmuyor. 9. bölümde yurtdışına gitmiş olarak gösterilen karakter geri dönüş yapmadı. Alper Saldıran’ın diziden ayrıldığı da Böylelikle kesinlik kazandı.

Oyuncu açısından yeni projeler tek tek ortaya çıkmaya başladı. 2004 senesinden itibaren ekranlarda olan saldıran oyunculuğun yanı sıra aynı zamanda yazmış olduğu kitaplarla da tanınıyor.

Badem şekeri isimli film serisinin başrol önde bulunan canlandırmış olduğu Dr Mehmet Şeker karakteri ile akıllara kazınan ünlü oyuncu dizilerinde aranılan yüzleri arasındaki yerini aldı.

Önceki sezon bir aile hikayesi dizisinde Erdem karakterine can veren Alper Saldıran bu sezon ise masumlar Apartmanında Uygar karakterini oynuyordu. Şimdi ise yeni bir rol açısından hazırlıklar yapıyor.

Netflix platformunda Kıvanç Tatlıtuğ, Özge Özpirinçci gibi ünlü oyuncuların oynayacağı Bir Denizaltı Hikayesi isimli dizinin kadrosunda ünlü oyuncu da var.

Ünlü oyuncu Alper Saldıran'ı yakın zaman içerisinde netflix platformunda bir denizaltı Hikayesi isimli dizinin setlerinde göreceğiz.

Editör: Wan Haber