Almila Ada Kimdir?

 son olarak güvercin dizisi ile gördüğümüz Almila Ada hangi oyuncunun yerine geldi? Menajerimi ara dizisinden hangi oyuncular ayrıldı? İşte cevaplar..

 Star TV'nin Fenomen dizisi menajerimi ara projesini sürpriz oyuncu Almila Ada, Merve karakteri ile katıldı.

Menajerimi Ara Dizisi Oyuncuları Kimler?

  • Canan Ergüder
  • Deniz Can Aktaş
  • Ahsen Eroğlu
  • Fatih Artman
  • Barış Falay

Bir Fransız dizisinden uyarlanan menajerimi ara dizisi ilk bölümleri kadar olmasa da yine de bir kemik izleyici kitlesine hitap etmeyi başarıyor. Özellikle de dizi ile adını duyuran Ahsen Eroğlu'nun büyük bir hayran kitlesi oluşmuş durumda.

 Fakat diziden Dicle hayranlarını üzecek bir haber geldi.

Bir gazetecinin Twitter hesabından yapmış olduğu paylaşıma göre hep güvercin adlı dizi ile ekranlara gelen Almila Ada, menajerimi ara dizisinin kadrosuna dahil oldu.

 Almila Ada, dizide Dicle’ye rakip olacak Merve karakteri ile izleyicinin karşısına çıkması bekleniyor...

Almila Ada Kimdir?

 4 Ağustos 1994 tarihinde Almila Ada'nın babası gazeteci, annesi ise moda tasarımcısı ve öğretmendir. Almila Ada, henüz küçük yaşlardan itibaren almış olduğu bale derslerini ilerleterek lisansını bu alanda aldı. Annesinin işi sebebiyle bir müddet Rusya'ya taşındı. Lise senelerinde uluslararası Varna bale yarışması ve workshop ile uluslararası prag Masterclass’a katıldı. İstanbul Üniversitesi Devlet konservatuarında bir müddet ve piyano derslerini aldı. Daha sonrasında ise Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi'nde Tam zamanlı bir şekilde bale eğitimlerini tamamladı. Daha sonrasında ise Londra'ya gitti ve sahne ile bale sanatları üzerine çeşitli eğitimler aldı.

Editör: Wan Haber