2015 senesinde vizyona giren Ali Kundilli sinema filmi hem konusu hem de oyuncu kadrosu ile çok konuşulan sinema filmlerinden birisi olmayı başarmıştır. Vizyona girdiği yıl büyük bir ilgi gören Ali Kundilli filmi ilk üç günde 170 binden fazla seyirci sayısına ulaşmıştır!

Faruk Aksoy tarafından yapımcılığı yapılan Ali Kundilli filmi totalde ise 480 binden fazla seyirci ile büyük bir gişe hasılatı elde etmeyi başardı. Konusu ile de büyük bir ilgi gören Ali Kundilli filminin büyük bir izleyici kitlesi vardır.

Sinemalarda büyük bir seyirci kitlesi edinmeyi başaran Ali Kundilli filmi daha sonra televizyon kanallarında da gösterilmiştir. Ali Kundilli filmi bu akşam saat 22.00'de Fox TV ekranlarında izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor!

Ali Kundilli filminin konusu nedir?
Sürekli olarak yeni bir şeyler üreten ve icatlar yapan Ali Kundilli bir gün keşfedileceğini düşünerek büyük hayallerine ulaşacağına inanmaktadır. Vedat isimli yakın bir arkadaşı olan Ali Kundilli, daima hayallerini onunla paylaşmaktadır. Ali mahallenin kızı İlknur'a aşıktır, yakın arkadaşı Vedat ise İlknur'un kız kardeşi Ayşe'yi sevmektedir. Ancak İlknur'un babası Ali'nin sigortalı bir işi olmasını şart koşmaktadır. Vedat'ın kına gecesinde yaşanalar ise oldukça farklı şeylerin olmasına neden olacak!


Ali Kundilli filminin oyuncuları kimdir?
Cem Gelinoğlu - Ali Kundilli
Zeynep Aktuğ - Ìlknur
Sami Aksu - Vedat
Ezgi Tombul - Ayşe
Emre Mutlu - Cengo
Bilal Kaya - Mercan
İcmal Aktuna - Anneanne

Editör: Wan Haber