Eksan platformun da yayınlanan İşte bu benim Masalım dizisinde Cemal Can Cansever ile beraber başrollerini paylaşan Aleyna Tilki'nin diziden 2 milyon TL (2 trilyon) kazandı iddiası gündeme adeta bomba gibi düşmüştü. Diziden elde etmiş olduğu kazanç ile ilgili sorulara ilk defa cevap veren çiçeği burnunda oyuncu, şarkıcı Aleyna Tilki: üstüste konuşulan rakamlarını gerçeklik payı olduğunu söyledi.

Demet Akalın Eleştirmişti!

İlk başlarda aralarının çok iyi olduğu Demet Akalın'ın Aleyna Tilki hakkında dünya starı olacağım deyip 3 sene sonra çocuk dizisinde başrol olduğu sözleri ile adeta Aleyna tilki'yi yerden yere vurmuştu.

Diğer taraftan Demet Akalın, Aleyna Tilki ile ilgili yapmış olduğu açıklamalarda; Kimse bana destek olmuyor diyen Aleyna tilki'ye ben Vakti zamanında oldukça yardımcı oldum gülücüğü destek gösterdim fakat dünya starı olacağım Dedikten 3 yıl sonra çocuk dizisinde oynanması biraz şaşırtıcı demişti Ve Aleyna Tilki'yi eleştirmişti.

Aleyna Tilki'ye Demet Akalın'a Gönderme!

Gazeteciler tarafından Aleyna Tilki'ye daha önce Demet Akalın'ın kendisi ile ilgili söylemiş olduğu sözler hatırlatıldığında çok destek gördüm, inanılmaz derecede… Gerçekten iyi işten, iyi müzikten anlayan ne kadar başarılı bir ekiple çalıştığımı kavrayabilecek birçok insan bana çok güzel destek verdi. "

Böylece Aleyna Tilki, İşte bu benim Masalım dizisinden 2 milyon TL para kazandı söylentilerini yalanlamadı yani gerçeklik payı var derken aslında bu parayı aldığını yani kazandığını kabul etti.

Editör: Wan Haber