Yeni bölümleri ile izleyicinin karşısına çıkan macera dolu dizi sosyal medyanın gündemi oldu. Alev Alev dizisi herkesin odak noktasında olan bir dizi olmuştur. Yayınlanan her bölümü ile büyük ilgi gören dizinin oyuncuları ve oyunculukları büyük ilgi görüyor. Show TV ekranlarının sevilen dizisi 27. bölümü ile ekranlara geldi. 28. bölümünün tanıtımları henüz yayınlanmadı ancak yeni bölümlerin gidişatı büyük bir merak uyandırıyor. Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanan muhteşem dizi yeni bölümleri ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.
Alev Alev dizisinin 27. bölümünde neler oldu?
Cemre, mahalleye girmemeye devam ediyor. Mahalleye girmemesinin tek nedeni Çelebi’den korkusu olmuştur. Çelebi korkusuyla mahalleye giremeyen Cemre tüm dikkatleri üzerine çeker. Öyle bir hamle yapar ki tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başarır. Ameliyatta olan Ozan’ın yanında olmak için hastaneye gider. Ozan’ın yanına gittiğinde Seher’i görünce şok geçirir. Seher’in öfke dolu halini görünce şaşırır. Diğer yandan Çelebi’nin ortadan kaybolacağını duyan Ömer, hemen onu bulmak için yola çıkar. Ömer, Çelebi’yi görmek için ve bulmak için çaba göstermeye devam eder. Diğer yandan Ozan’da ameliyat masasından çıkmak için direnir. Tomris ve onun ekip arkadaşları Ozan’ın iyi olması için ellerinden geleni yaparlar.
Alev Alev dizisinin konusu nedir?
Show TV ekranlarının sevilen dizisi Alev Alev, konusu ile son derece dikkat çekmektedir. Üç kadının bir yangın sonrasında hayatının nasıl değiştiği konu alınmıştır. Hayatları ve tarzları birbirinden çok farklıdır. Çok farklı üç kadının hayatı anlatılır. Şiddet gören, mağdur olan ve susan birçok kadının hayatının da anlatıldığı dizi her hafta yeni bölümleri ile devam ediyor. Alev Alev dizisi Show TV ekranlarının en sevilen ve beğenilen dizisi olmaya devam ediyor. 

Editör: Wan Haber