Show TV ekranlarında izleyicilerle Perşembe akşamları buluşmakta olan Alev Alev dizisinde güçlü bir oyuncu kadrosu bulunuyor. İlk bölümünden bu yana yüksek bir tempoda yoluna devam eden dizinin dün akşam 14. bölümü yayınlandı.

Dizinin Bir Zamanlar Çukurova ve Mucize Doktor’un ardından perşembe akşamlarının en çok izlenen 3. dizisi olması, başladığı günden bu yana sürüyor… Ancak Alev Alev de son haftalarda yaşanan küçük küçük düşükler kritik bir seviyeye doğru ilerliyor…

Kadrosunda Demet Evgar, Hazar Ergüçlü, Dilan Çiçek Deniz, Cem Bender, Berkay Ateş, Cihangir Ceyhan, Berker Güven, Toprak Can Adıgüzel ve Zuhal Olcay’ın yer aldığı Alev Alev dizisinin her yeni bölümü heyecan dolu. Ayrıca oyunculuk performansları ve hikayenin anlatım tarzı da gayet iyi. Ancak izleyicilerin yavaş yavaş sıkılmaya başladıklarının da işaretlerini düşmekte olan reytingler veriyor.

Alev Alev, özellikle de AB ve ABC1 gruplarında bir süredir gerileme yaşıyor. Dizi bu iki kategoride de 4’lü seviyelerde ama 3’lü oranlara doğru gerileme havası dikkatlerden kaçmıyor.

İzleyicilerin sıkılmasını engellemek ve diziye hareket katmak için tam da zamanı. Bakalım senaristler bu izleyici kaybını engelleyebilecek, hikayeye yeni detaylar katabilecek mi?

Geçen hafta totalde daha iyi sonuçlar alan dizi, bu hafta bu kategoride de ciddi bir kayıp yaşadı. Dizi geçen hafta totalde 8. olmuştu, bu haftada aynı yeri korudu.

AB’de ise geçen hafta 4. olan dizi bu hafta 6.sırada. ABC1 grubunda ise geçen hafta 8. olan Alev Alev, bu hafta 10. duruma geriledi. Her reyting kaybı, diziyi sıralamada da geriye doğru itiyor…

Editör: Wan Haber