Show TV ekranlarının reyting birincisi olan Alev Alev dizisi, yeni bölümleri ile ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Dizinin yeni bölümleri merak konusu oldu. Alev Alev dizisi büyük bir heyecan ile izleniyor ve yayınlandığı her gün sosyal medyanın en çok konuştuğu diziler arasında yer alıyor. Türkiye’nin en çok ve başarılı kadınlarının bir arada olduğu proje yoğun ilgi görüyor. Bu kadar yoğun ilgi görmesine rağmen final yapma kararı alan Alev Alev, izleyicilerine kötü haberi verdi. Alev Alev dizisi final yapacağını ve ekranlara veda edeceğini söyledi. Dizinin fanatik izleyenleri bu habere çok üzüldü. Alev Alev dizisinin profesyonel oyuncuları ise yeniden ekranlarda olacaklarının sinyalini verdiler. 
Alev Alev ne zaman final yapıyor?
Show TV ekranlarının başarılı dizisi Alev Alev 28. bölümü ile ekranlara veda edecek. Haziran ayında final yapacağı düşünülen dizinin Mayıs ayında ekranlara veda edeceği öğrenildi. Final kararının neden erkene çekildiği henüz bilinmiyor ancak dizinin veda edeceği gündeme bomba gibi düştü. Alev Alev dizisi çok yakında veda edecek. Dizinin izleyenleri bir yandan üzülürken bir yandan dizinin nasıl final yapacağını merak etti. Konusunun çok derin olduğu dizide nasıl bir son yapılacağı merak konusu oldu. Alev Alev dizisi her Perşembe günü Show TV ekranlarına geliyor. Dizinin son bölümü de bugün yayınlanacak ve izleyenlerine veda edecek. Alev Alev dizisinin final bölümünde gelen fotoğraflar izleyenleri şaşırttı.
Alev Alev final bölümünde neler olacak?
Alev Alev dizisinin final yapma kararı herkesi şaşırttı. Sosyal medya hesaplarından dizinin fotoğraflarına yorum yapanlar büyük bir üzüntü yaşadıklarını anlattılar. Diziye yurtdışından da büyük ilgi yağıyor. Final sahnesinde Cemre ve Ozan’ın nikah sahnesi damga vurdu. İkilinin dünya evine girmesi izleyenleri mutlu etti. Diğer yandan Çiçek’in mutsuzluğu da gözlerden kaçmadı. Alev Alev dizisi mutluluk, hüzün, aşk, hayal kırıklığı dolu final bölümü ile çok yakında ekranlarda olacak. Muhteşem dizi izleyenlerine veda edeceği için çok üzgün, oyuncular ise çalışmalarına devam ediyor. 

Editör: Wan Haber