Show TV ekranlarında yayınlanan Alev Alev dizisi bu akşam yayınlanacak olan bölümü ile ekranlara veda etmeye hazırlanıyor! Oyuncu kadrosu ve konusu ile büyük bir ilgi gören Alev Alev dizisi tam 28 hafta ekranlarda kaldıktan sonra final yapıyor! Perşembe akşamlarının en sevilen dizileri arasında yer alan Alev Alev dizisinin hayranları bu habere çok üzüldü.

Ay Yapım imzalı Alev Alev dizisi Fransız dizisi olan Le Bazar de la Charité dizisinden uyarlanarak yapılmıştı. Ahmet Katıksız'ın yönetmen koltuğunda oturduğu Alev Alev dizisinin senaryosunu ise Burcu Görgün ve Toprak Karaoğlu kaleme alıyor. Aksiyon ve dram türündeki dizi 27 Mayıs Perşembe akşamı yayınlanacak olan bölümü ile seyircisine veda edecek. 

Alev Alev dizisinin konusu nedir?
Bir yangın sonrasında hayatları değişen üç kadının hikayesi konu alıyor. Eski belediye başkanı ile evli olan Cemre, küçük kızı ile kocasının gösterdiği hem fiziksel hem de psikolojik şiddete maruz kalmaktadır. Bu hayattan kaçmak isteyen Cemre adeta kadınların sesi olacak! Rüya ve Çiçek ise yangından sonra hayatı tamamen değişen iki kadındır.  Yangında İskender tarafından itilerek yüzünün yarısı yanan Çiçek öldü sanılır ve başka bir kadının yerine geçer. 

Alev Alev dizisinin oyuncuları kimler?
Cemre Kayabeyli    Demet Evgar    
Çiçek Görgülü    Hazar Ergüçlü    
Rüya Yıldırımlar Ataycı    Dilan Çiçek Deniz    
Tomris Üstünoğlu    Zuhal Olcay    
Ozan Akınsel    Berkay Ateş    
Ömer Ataycı    Cihangir Ceyhan    
Çelebi Kayabeyli    Cem Bender    
İskender Kayabeyli    Berker Güven    
Korkut Toprakoğlu    Yiğit Sertdemir    
Seher Akınsel    Meltem Keskin    
Adnan    Sekvan Serinkaya    
Güneş    Kayra Orta    

Editör: Wan Haber