Ünlü oyuncu Evrim Alasya bu sezon sergilemiş olduğu performans ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. İlk etapta Kırmızı Oda dizisinde Meliha rolünde oynayan ünlü oyuncu öyle başarılı bir oyunculuk performansı sergiledi ki adeta izleyenlerin ağzı açık kaldı.

Meliha’nın yaşamış olduğu bütün sıkıntılar da Kırmızı Oda dizisinin kasvetli yapısında büyük bir araya getirmeyi başardı. Hem kanal bu duruma sevindi, hem dizinin tirajı yükseldi, hem de Evrim Alasya tekrardan kendini hatırlattı. Ünlü oyuncu sonrasında ise Star TV ekranlarında Akrep dizisinin kadrosuna dahil oldu.

Ferda karakterine can veren Evrim Alasya yeni çok başarılı bir performans sergilemeye başardı. Annesiz büyümenin kendisine vermiş olduğu hırsın, annesini bulunca ona kötülük yaparak hıncını  çıkartmaya çalışan Ferda Aslında annesinin kuvvetinin kendisinin olması gerektiğini düşünüyor bütün bunları da güç ve para için yapıyor.

Dizide Demet Akbağ ile çok başarılı bir ikili performansı ortaya koymaya Başaran ünlü oyuncu Evrim Alasya’nın Dramın artış gösterdiğini hissettirecek 7. bölümdeki halleri de çok konuşulacak.

 22 Ocak Cuma acı Yani bu akşam ekranlara gelecek olan Akrep Dizisinin 7. bölümde annesinin yaptığı böreği yiyen Ferda'nın sözleri de derinden etkileyecek herkesi.

Dizide Evrim Alasya Beni neden terk ettin, beni neden bıraktın anne? söylemlerinin üzerinde sıklıkla duracak ve bu durum Bir Hayli konuşacak gibi duruyor.

Akrep Dizisi Bu Akşam Star Tv Ekranlarında Sizlerle Beraber Olacak!

Editör: Wan Haber