Geçen hafta akşamı düşük reytingi ile yeni gün problemi yaşayan dizi bu hafta reytinglerini yükseltebilecek mi? Herkes bu sorunun cevabını merak ediyor. Perşembe akşamı ekranlara gelecek olan 9. yeni bölümde dizinin karakterleri kelimenin Tam manasıyla adeta göz kamaştıracak. Dizinin 9. yeni bölümünde ekrana gelecek olan fragman videosunu da Emgen ailesinin sahibi olduğu Gevher İlaç'ın 52. yaş kutlamasına Holding’in patronu unvanı ile Perihan Emgen'in göz kamaştıran mücevherleri damgasını vuracak.

Zarafeti ve güzelliği ile gecenin tartışmasız yıldızı olmayı başaran Perihan Emgen'in göz kamaştıran mücevherleri Lion Diomand firması tarafından temin edildi.

 Sete özel koruma eşliğinde getirilen gerdanlık, küpe ve yüzükten meydana gelen gerdanlığın değerinin 1 milyon dolarlık fiyat etiketi ile adeta dudak uçuklattı. Emgen ailesinin tam kadro bulunduğu sahnede akrep dizisi oyuncuları şıklık yarışına girerken, diğer taraftan 1 milyon dolarlık aksesuarları ve şıklığı ile gecenin Yıldızı olan Demet Akbağ, rol arkadaşları ve set ekibi tarafından da övgüye boğuldu.

Akrep dizisi yeni bölümüyle bu akşam saat 20:00’da Star TV ekranlarında sizlerle beraber olmak için yayınlanacak Sakın kaçırmayın!

Editör: Wan Haber