Ekranların çok sevilen dizisi Akrep, yeni bölümleri ile izleyicilerden tam not almaya devam ediyor. Akrep dizisi oyunculukları, konusu ve bölümleri ile dikkat çekmeye devam ediyor. Yayınlandığı her bölümü ile sosyal medyanın gündemine oturmayı başarıyor. Star TV kanalının başarılı dizisi son derece beğeniliyor.
Akrep dizisi nerede çekilmektedir?
Akrep dizisi İstanbul ilinin Beykoz ilçesinde çekilmektedir. Beykoz ilçesinde bulunan ünlü film platoları vardır. Akrep dizisi de bu platolarda çekiliyor. Akrep dizisinin bazı sahnelerinde Büyükçekmece gölü ve Darıca kullanılmaktadır. Birçok bölge dizi seti için kullanılmaktadır. Kocaeli ve İstanbul arasında yapılan çekimlerde çoğunlukla platolar kullanılmaktadır. Akrep dizisinin çekimleri çok iyi bir şekilde devam etmektedir.
Akrep dizisinin konusu nedir?
Akrep dizisinde Perihan karakterinin başından geçen hikayeler anlatılmaktaır. Perihan prestijli, rahat hayatını sürdürmeye devam etmiştir. Mutlu hayatı bir gün paramparça olmuştur. Gelen bir telefon ile hayatı dağılan Perihan, kızının cesedinin bulunduğunu öğrenir. Hayatı baştan sona değişen Perihan olayların içinde kendisini ve ailesini bulur. Daha önce terk ettiği kızı da ortaya çıkınca işler sarpa sarmaya devam eder. Terk ettiği kızı yıllar sonra damadının sevgilisi olarak ortaya çıkınca olanlar olur. Akrep dizisi konusu ve oyuncuları ile ilgi çekmeye devam ediyor.
Akrep dizisinin oyuncuları kimlerdir?
Akrep dizisinde Evrim Alasya, Bekir Aksoy, Yusuf Çim, Demet Akbağ, Aslı Melisa Uzun, Beril Pozam, Taha Baran Özbek, Müge Su Şahin, Esila Umut, Demet Gül ve Ahsen Türkyılmaz gibi oyuncular yer alıyor. Birbirinden ünlü ve başarılı oyuncu bir araya gelerek bu muhteşem projeyi yükseltmeye devam ediyorlar. Oyuncuları, konusu ile dikkat çeken Akrep dizisi yeni bölümleri ile ekranlara gelmeye devam ediyor. Akrep dizisi her Perşembe akşamı 20:00’de izleyicinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Editör: Wan Haber