Perşembe akşamları Star TV ekranlarında yayın hayatına devam eden akrep dizisinin son birkaç haftadır final mi yapacak yoksa yayın hayatına devam mı edecek? Sorusu gündemden bir türlü düşmek nedir bilmiyor. Özellikle de Star TV'nin daha önce Babil, İyi Günde Kötü Günde, Güvercin dizilerinin reyting düşük olması sebebiyle bu dizileri yayın hayatından kaldırmasının akıbetinin akrep dizisinin başına gelip gelmeyeceğini merak eden dizi hayranları, bu konu ile ilgili kuşku içerisinde perşembe akşamlarının gelmesini bekliyor

Star TV'nin Çarşamba akşamlarını alınmış olan sol yanım dizisi açısından 13. bölümde final kararı vermesi akrep izleyicilerini de kuşkulandırdı. Dizinin düşük gelen reytingleri sebebiyle final korkusu yaşayan hayranları,  18 Şubat perşembe akşamı, yani bu akşam izleyici ile buluşacak olan 11. yeni bölümün sonuçlarını şimdiden merak etmeye başla

11.bölüm izleyiciler açısından oldukça kritik bir bölüm. Çünkü artık Sol Yanım dizisinin fişini çeken Star TV'nin aynı şeyi akrep için yapıp yapmayacağı bu akşam ekranlara gelecek yeni bölüm açısından oldukça önemli. Yani başrollerinde Evrim Alasya ve Demet Akbağ gibi usta oyuncuların bulunduğu akrep dizisinin ayakta kalabilmesi, yayın hayatına devam edebilmesi için belki de bir mucizeye gereksinim vardır fakat mucizeye dahi gerek yok. Çünkü iki ünlü oyuncu, gerçekten de harika bir oyuncunun performansını sergileyerek akrep dizisinin yayın hayatına devam etmesi amacıyla var güçleri ile çalışıyorlar Fakat bu durum bazen yetmiyor.

Akrep Dizisi Bu Akşamki  11.Yeni Bölümde Neler Yaşanacak?

  • Cinayet gecesinin görüntülerinin Hacer tarafından ortaya çıkarılması ile beraber zor durumda kalan ve kız kardeşi Berna'nın hayatını kaybetmesi ile alakalı Annesi Perihan'a itirafta bulunmak isteyen Ferda, köşeye sıkışmasına rağmen etmeyecek gibi görünüyor.
  • Görüntülerin polise ulaşması ile beraber Aras gözaltına alınırken; Ferda taktik değiştirip Berna'nın hayatını kaybettiği gece Sapanca'da olduğunu annesine ve polise itiraf edecektir.
  • Kendisini basan Berna'nın hayatını kaybetmesine Fikret'in neden olduğunu dile getiren Ferda, annesi ise Fikret'in baskısı ile cesedi ortadan kaldırdığını açıklayarak, yine bir tartışmayı meydana getirecek.

Akrep dizisi 11. yeni bölümüyle bu akşam 20:00' da Star'da!

Editör: Wan Haber