Star TV ekranlarında yayınlanan Akrep dizisi her Perşembe akşamı izleyicisiyle buluşuyor! Hem gerilimli konusu hem de iddialı oyuncu kadrosu ile dikkatleri üzerine çeken Akrep dizisi 23. bölümü ile ekranlara gelecek! Büyük bir hayran kitlesine sahip olan Akrep dizisinin yeni bölümünde şaşıracağınız gelişmeler yaşanacak!

1441 Productions imzalı Akrep dizisinin yönetmen koltuğunda Gökçen Usta oturuyor. Erkan Birgören tarafından senaryosu kaleme alınan Akrep dizisi yayınlanacak olan yeni bölümü ile yine izleyicileri ekrana kilitleyecek!

Akrep dizisi ne zaman final yapacak?
Dizinin izleyicileri Akrep'in final yapıp yapmayacağını sürekli olarak soruyor. Son bölümlerde reytinglerde oldukça düşüş yaşayan Akrep dizisinin final yapacağı çok konuşuluyor. Ancak önümüzdeki günlerde yapım şirketi ve kanal tarafından verilecek olan karara göre Akrep dizisinin final olup olmayacağı kesinleşecek.

Akrep dizisi 22. bölümde neler oldu?
Perihan'ın hastalığı konusunda yalan söylediğini düşünen Ferda aslında tüm olan bitenin kendi düşündüğü gibi olmadığını fark eder ve önemli bir karar vermek zorunda kalır. Ahmet'le yaşadığı Ayşem konusundaki anlaşmazlık onu daha da endişelendirir. Ferda böylelikle Perihan'ın teklifini kabul eder ve Efe'yi kullanır.

Akrep dizisinde hangi oyuncular yer alıyor?
Demet Akbağ    Perihan Emgen
Evrim Alasya    Ferda Kendirci
Yusuf Çim    Aras Sağlam
Beril Pozam    Ayşem Güngör
Suzan Aksoy    Hünkar Arımlı
Aslı Melisa Uzun    Duru Gürsoy
Demet Gül    Hacer
Müge Su Şahin    Merve Elgin
Taha Baran Özbek    Şahin Gürsoy
Esila Umut    İpek Sağlam Gürsoy
Bestemsu Özdemir    Selma
Ahsen Türkyılmaz    Ece Gürsoy
Çağdaş Onur Öztürk    Ahmet Karadağ
Bertan Asllani    Efe

Editör: Wan Haber