Yaklaşık olarak 2 ay önce Star TV ekranlarında izleyiciyle buluşmaya başlayan akrep dizisi, güçlü oyuncu kadrosuna rağmen istemiş olduğu reytingleri bir türlü elde edememişti. Herkes ortalarda dolaşan akrep dizisi final mi yaptı? Akrep dizisi final mi olacak? sorularının cevaplarını araştırırken en son ekranlara gelen bölümde totalde ilk 10’a giremeyen dizi AB sıralamasında ise 7 sıraya kadar geriledi. İlk başlamış olduğu günler sonrasında konusunun alıştıra gelmesi ile beraber reytinglerinde artık beklenen akrep dizisinin gidişatı ile ilgili final kararı aldıklarını açıklamışlardı.

29 ocak akşamı İrem Helvacıoğlu ile Özcan Deniz’in dizisi seni çok bekledim dizisi, adeta akrep dizisinin gözünü korkutmuş olacak ki akrep dizisinin yeni bölümünü Cuma günü yayın akışında kimse göremedi. Bunun üzerine herkes acaba Akrep dizisi final mi yaptı? şekilde merak etmeye başladı. Akrep dizisi neden yok? biçiminde araştırmalar yapılırken, reyting önünde seni çok bekledim dizisinin yer alması akrebin ilk etapta gününü değiştirmesine sebep olmuştu.

Akrep dizisini sevenlerin Üzülmelerine gerek yok. Çünkü akrep dizisi, sadece seni çok bekledim dizisinin Star TV ekranlarında yerini almasıyla bir yer değişikliğine uğradı. O da sadece hangi gün ekrana geleceği ile ilgili bir değişiklik oldu.

Editör: Wan Haber