Akrep Dizisi Ya Final Yapacak Ya Da Sınırları Zorlayıp Yoluna Devam Edecek!

Star TV’de Perşembe akşamları izleyiciyle buluşmaya devam eden akrep dizisi 9. yeni bölümünün iyi reytingler alarak toparlaması umudu mevcut.

Özellikle dizinin kemik bir izleyici kitlesine hitap etmesi ile biraz rahatlatacak gibi görünüyor. Dizinin yayında kalabilmesi amacıyla Cuma akşamları izleyicilerin yeni gününde desteği şart.

Başrollerinde Demet Akbağ ile Evrim Alasya başta olmak üzere Bekir Aksoy ve Yusuf Çim gibi önemli oyuncularında bulunduğu Akrep Dizisi 4 Şubat Perşembe Akşamı Yeni Bölümüyle Star TV’de Sizlerle Beraber Olacak.

Akrep dizisinin yapımını 1441 Prodüksiyon üstleniyor. Yönetmen koltuğunda ise Gökçen Usta otururken senaryosunu Erkan Birgören yazıyor. Akrep dizisinin 9. Yeni bölümünde neler yaşanacağı ile ilgili detaylar haberimizin devamında bulmanız mümkündür.

 Duru'nun babası ve teyzesi arasındaki ilişkiyi öğrenmesi Ferda’nın bütün cephelerde adeta köşeye sıkışmasına ve paniklemesine sebep olacaktır. Gerçeği öğrenmiş olan Duru ise Merve’ye hesap sorarak bu ilişkinin haberi olup olmadığını sorgulatacaktır. Kızını kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya kalan Ferda ise gözünü karartarak elindeki bütün kozları masaya dökmeye çalışacaktır.

 Ferda, bütün bu cephelerde köşeye sıkışmış, Peri Hanım'ın kendisine karşı kurduğu plandan habersizdir.

Perihan, bir şeyler bildiğinden emin değil harekete geçecektir. Bir taraftan da asla kızın olarak kabul etmeyeceğim dediği Ferda’nın terk ettiği kızı Ayşe’nin üzerine kurmuş olduğu planı tıkır tıkır işlemektedir.

 Akrep Dizisi Yeni Bölümüyle 4 Şubat Perşembe Akşamı Star Tv’de Sizlerle Beraber Olacak!

Editör: Wan Haber