Star tv ekranlarında yayınlanan Akrep dizisi bu akşam (20 Mayıs) yayınlanacak olan yeni bölümü ile izleyicilerin nefesini kesmeye hazırlanıyor! Perşembe akşamları ekrana gelen Akrep dizisi bu akşam yeni bölümü ile ekranlarda yer almaya hazırlanıyor! 


1441 Productions imzalı dizinin yönetmen koltuğunda Gökçen Usta yer alıyor. Erkan Birgören tarafından senaryosu kaleme alınan Akrep dizisi hem konusu hem de oyuncu kadrosu ile çok konuşuluyor. Oldukça usta isimlerin yer aldığı Akrep dizisinde bu hafta gerçekleşecek olan olaylara inanamayacaksınız!


Akrep dizisinin konusu nedir?
Perihan Emgen bir akşam gelen telefon ile kızının cesedinin bulunduğu haberini alır! Kızı, torunları ve çok sevmediği damadı ile aynı evde yaşamakta olan Perihan konforlu bir hayat sürmektedir. Emgenlerin yaşamının içine düşen Ferda ise Perihan'ın sahip olduklarının peşine düşerek ondan intikam almak istemektedir. Daha bir yaşındayken kızı Ferda'yı terk eden Perihan şimdi çocuğunun intikamı ile baş başadır! Bu intikam herkesin hayatını tamamen derinden etkileyecek ve herkesi zorluklarla sürükleyecek.


Akrep dizisi yeni bölümü ile her Perşembe saat 20.00’de Star tv ekranlarında yayınlanmaktadır.


Akrep dizisinde yer alan oyuncular:
Demet Akbağ      Perihan Emgen
Evrim Alasya     Ferda Kendirci
Yusuf Çim     Aras Sağlam
Beril Pozam     Ayşem Güngör
Suzan Aksoy     Hünkar Arımlı
Demet Gül     Hacer
Müge Su Şahin     Merve Elgin
Taha Özbek     Şahin Gürsoy
Esila Umut     İpek Sağlam Gürsoy
Bestemsu Özdemir Selma
Ahsen Türkyılmaz Ece Gürsoy
Çağdaş Öztürk    Ahmet Karadağ
Bertan Asllani      Efe


 

Editör: Wan Haber