Star TV ekranlarında perşembe akşamları izleyici ile buluşan akrep dizisi şimdiye kadar 14 bölümü yayınlandı. Düşükler eğitimler elde ettiği için son zamanlarda izleyici kaybetmeye devam eden Star TV dizisinin kurgusunda ise çok önemli gelişmeler yaşanıyor.

Çağdaş Onur Öztürk’ün Ahmet karakteri ile yapımı katılması heyecanı ve aksiyonu birazcık olsun arttırdı. Ferda ile Ahmet'in geçmişinin yakıcı gerçekleri ise bir bir ortaya çıkmaya devam ediyor.

Akrep 15. Bölüm 2. Fragmanı

Ahmet ile Ferda’nın mezarlık sahneleri dikkat çekecek. Ahmet, kızının halen hayatta olduğunu öğrenecek. Akrep, yeni bölümünde yine seyircileri çok heyecanlı dakikalar bekliyor. Akrep dizisinde Ahmet karakterinin oyuncu kadrosuna katılması hikaye açısından yenilikleri beraberinde getirdi.

Ayrıca geçen bölümde de bir ayrılık meydana gelmiş. Fikret karakterine hayat veren Bekir Aksoy, yapım ekibi ile karşılıklı görüştüklerini ve karakterin bitirilmesine karar verdiklerini belirtmiş, senaryodan ayrıldığını dile getirmiştir. Fikret'in hayatını kaybetmesinin sonrasında Bekir Aksoy yapıma veda eden isimler arasına katıldı. Akrep dizisinin hikayesiyle ise Perihan ile Ferda Savaşı'nda yeni ve önemli gelişmeleri 18 Mart Perşembe akşamı 15 bölümde izleyeceğiz (bu akşam?)

Akrep 15. Bölüm 2. Fragmanında Neler Var?

Ferda, delil yetersizliği sebebiyle serbest bırakılacaktır. Ayşem ile beraber eve döndüklerinde ise Ahmet ile karşılaşacaklar. Gittikçe artık sabrı daha da Türkiye'nin Ahmet, Ferda ya kızının yerini söylemesi amacıyla 24 saat zaman verir.

Akrep 15. Yeni Bölümüyle bu  Akşam saat 20:00’da Star’da

Editör: Wan Haber