Son zamanlarda dijital platformların da yayın hayatına başlamaları ile beraber dizi pazarında harika bir hızlanma ve müthiş projeler gelmeye başladı. Televizyon dizileri de bir taraftan reyting almaya ve izleyicileri geleneksel platformlarda tutmaya gayret ederken, diğer taraftan Netflix, Blutv, Exxen gibi platformlarda da dizi piyasası ile ilgili harika gelişmeler yaşanıyor.

Menajerimi Ara dizisinin 23. Yeni bölümüne Gülben Ergen karakterinden sonra Oral Özer'in de konuk oyuncu olarak oyuncu kadrosuna dahil olacağı ortaya çıktı. 31 Ocak Pazar akşamı ekranlara gelecek olan Star TV dizisinde çok eğlenceli kareler sizleri bekliyor olacak.

ATV ekranlarının büyük bir iddia ile piyasaya sunduğu Akıncı dizisi düşen reytingleri ile gündeme gelmişti biliyorsunuz.

Cuma akşamları ekranlara gelen diziye yeni bir isim daha katılım sağladı. Bir gazetecinin kulis bilgilerine göre Murat Parasayar Akıncı dizisinin kadrosuna Yusuf karakteri ile katıldı. Oyuncu, Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde Sarp Günsel karakteri ile ön plana çıkmıştı.

Geçtiğimiz sezon TRT 1 ekranlarında izleyici ile buluşan ve bu sezonda devam etmesi beklentisi olan fakat sürdürmeyen Tutunamayanlar dizisinin başarılı yönetmeni Osman Nail Doğan, yine TRT için Dünya hali isimli dizinin hazırlıklarına şimdiden başladı.

Cuma akşamları TV8 ekranlarında izleyici ile buluşan Kırmızı Oda dizisinde Menekşe rolünü Başarılı bir şekilde oynayan Melisa Berberoğlu ise Blu TV Platformu’nun Acans adlı dizisinin kadrosunda kendisine yer buldu.

Editör: Wan Haber