Bilindiği gibi 2020 senesinin Ağustos ayından itibaren Akıncı dizisi ekibi ortaya harika, fantastik kategorisindeki bir proje koydu. ATV’de büyük bir cesaret göstererek, 1 Ocak 2021 tarihinden itibaren Cuma akşamları Akıncı dizisini yayınlamaya başladı. Akıncı dizisi Cuma rekabetinde oldukça zor bir durumda görünüyor. Zira çok kuvvetli rakipleri var, Daha önce hercainin elde etmiş olduğu reyting rakamlarına dahi ulaşmayı başaramamış Akıncı dizisi.

Akıncı dizisinin başrollerinde Büşra Develi ile Şükrü Özyıldız ikilisi oynuyor. Yoğun ve titiz bir çalışma gerçekleştiriliyor, ATV’de dizinin üzerine titriyor fakat izleyici ilgisi ne yazık ki oldukça düşük oldu

 Akıncı açısından reytinglerin yükselmesi beklentisi var. Ana akım bir medyada fantastik kahramanlık ve dizilerinin ya da diğer projelerinin ilgi görmesi ve iş yapması oldukça zorlu bir sınavdır. İlk 6 bölümü ile kemik bir izleyici kitlesini meydana getiren Akıncı dizisi, yine de reytinglerde daha iyi neticeler alabilirdi.

Akıncı Dizisi 7. Bölümde Neler Olacak? İşte Tüm Detaylar Haberimizde...

Yücel’in hayatını kaybetmesinin sonrasında hem Kemal hem de Akıncı bu infazın arkasında kimin ya da kimlerin olduğunu bulup hesabını sormak amacıyla sır perdesini aralamaya çalışıyor. Nergis, elindeki Kanıt ile Cüneyt’i köşeye sıkıştırmaya gayret edecektir. Kemal ise Cüneyt’in kimler için çalıştığını, kimlerin hizmetinde olduğunu öğrenmeye çalışacaktır. Amerika’dan gelmiş olan Türk bir profesör ülke gündemini meşgul ederken, Cevdet, profesörü ortadan kaldırmak amacıyla gizli yapıdan Emir alacak. Fakat önündeki en büyük engel Akıncı olarak duruyor. Akıncı, profesörü Kurtarmak amacıyla harekete geçerken, kendisini hiç beklememiş olduğu bir kumpasın içinde bulacaktır.

Akıncı Dizisi Konusu Nedir?

Fatih, seneler içerisinde Orhan’ın yardım etmesi ile mükemmel bir eğitim alır ve ülkesine karşı tehdit unsuru oluşturan her türlü suç şebekesine karşı durur ve savaş açar. Gündüzleri sıra dışı bir eğitim anlayışı ile tarih öğretmenliği görevini icra ederken, geceleri ise takmış olduğu maske ile gerçek kimliğini gizleyerek Akıncı görevini yerine getirir.

Akıncı Dizisi Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

Başrollerinde Şükrü Özyıldız ile Büşra Develi’nin olduğu Akıncı dizisinde Ayrıca Yıldıray Şahinler, Tolga Tekin, Erkan Bektaş, Serhan Onat, Sermet yeşil, Didem İnselel, Atakan Hoşgören, Ayça Erturan, Berrin Arısoy, Berrak kuş, Deren Talu gibi ünlü isimler de yer alıyor.

Editör: Wan Haber