2021 senesinin ilk dizi sürprizlerinden biri olarak karşımıza ATV’de çıkan Akıncı dizisi oldu. Şimdiye kadar 3. bölümü ekranlara gelen dizi kimileri tarafından beğenildi, kimileri ise bayağı bir eleştirdi. Dizinin reytingleri de isişli çıkışlı bir şekilde yoluna devam ediyor. Önce iyi bir başlangıç yaptı fakat sonrasında ise reytinglerde ciddi manada bir düşüş yaşandı. Sonrasında da bir toparlanma yaşamış gibi görünüyor.

Cuma akşamları dizi yarışları oldukça kızışmalı bir şekilde geçiyor. Akıncı açısından da kritik bir dönem artık başlamış sayılıyor. Şükrü Özyıldız ile Büşra Develi ikilisinin başrollerinde bulunduğu dizide güçlü bir oyuncu kadrosu oynuyor.

 Yapım, fantastik bir dizi ve ATV gibi ana akım bir kanalın büyük risk aldığı da kesindir. Fakat bu, o riskin sonunun güzel olması durumu yüksek.

Akıncı dizisinin geçtiğimiz hafta ekranlara gelen 3kadrosu. bölümünün reytinglerde bir toparlanma sağlaması bugün yayınlanacak olan 4. bölümü açısından çok önemli bir hamle. Dizi yükselişi sürdürecek mi? Yoksa düş mü meydana gelecek? Cuma rekabetinde ekranda birbirinden değişik yapımlar var. Hepsi de kaliteli diziler. Reyting yarışı çok çetin bir şekilde geçiyor. Akıncı dizisinin aradan sıyrılması için bu bölümler çok önemli.

 Akıncı dizisi 4. yeni bölümde neler yaşanacak? Detaylar haberimizde...

  • Cevdet polis sorgusu ondan kurtulmanın yöntemlerini sorgularken Nergis de babasının gerçekte kim olduğunu öğrenmek amacıyla Kemal’den yardım talep edecek.
  • Lukas, görevden alındığını öğrendiğinde ülkeden ayrılmadan önce Akıncı’ya karşı savaş açmak amacıyla güç toplar.
  • Lukas'ı takipte olan Akıncı için bu savaş beklediği fırsattır ama Lukas beklenmedik bir hamle yapacaktır.

Akıncı dizisi 4.yeni bölümü ile bu akşam Atv ekranlarında!

Editör: Wan Haber