Cuma akşamları ATV ekranlarında yayın hayatına başlayan Akıncı dizisi açısından başrol oyuncusu Şükrü Özyıldız çok büyük bir gayret sergiledi, karakterin gerektirmiş olduğu fit bir vücuda sahip olmak amacıyla kilo veren ve diyet yapmak zorunda kalan oyuncu bu halini korumak amacıyla beslenmesini de oldukça dikkat ediyor. Şükrü Özyıldız yemek yemeyi çok sevdiğini dile getirirken, dizi için formunu korumak zorunda olduğunu da söylüyor. Oyuncu, Akıncı karakteri için Nisan ayından itibaren Fitness ve silah eğitimleri aldığını söyledi. Çekimlerin Ağustos ayında başladığı ve dizinin ve 1 Ocak 2021 tarihinde izleyici ile buluştuğunu düşünürsek hazırlık sürecinin bayağı bir uzun olduğu biliniyor.

AKINCI DİZİSİ FİNAL Mİ YAPACAK?

ATV ekranlarında izleyici ile buluşan Akıncı dizisinin çok büyük bir beklenti yarattığını söylemek yanlış olmayacaktır. Fakat Akıncı dizisi reyting yarışında Çok zorlu bir süreçten geçiyor. Bunun sebebi ise diğer televizyon kanallarında Cuma akşamları ekranlara gelen dizilerin çok güçlü rakipler olmasıdır. Bu nedenle Özellikle de ATV gibi bir kanalın Akıncı dizisine ne kadar şans vereceği bundan sonra tartışılacak.

Bu akşam ekranlara gelecek yeni bölümde Akıncı dizisinin hayranları mükemmel sahneleri bekliyorlar ki zaten senaristler ve yapımcılar izleyicilerin meraklarını gidermek amacıyla ellerinden gelen gayretin tamamını ortaya sergilediler. Bakalım bu akşam ekranlara gelecek olan Akıncı dizisini izleyen seyirciler, yarın sosyal medya platformlarında nasıl yorumları yapacaklar.

Akıncı dizisi yeni bölümüyle bu akşam 20:00’da ATV’de!

Editör: Wan Haber