Akıncı dizisinde oynayan Didem başrol oyuncusu Nergis karakterinin kardeşi rolünü oynuyor. Ablasına çok bağlı olan Didem onu çok seviyor. Nergis, annesi hayatını kaybettikten sonra annesinin hemen babasıyla hayatını birleştirilmesinden ötürü ondan nefret eder.

 Fakat Didem, ablası gibi düşünmüyor. Ailenin bütün zor durumlarında onların yanlarında olduğunu dile getirir. Annesi ile hiç zaman geçirmemiş olan Didem, annesini tanımadığı için çok üzülür ve bu konuların yanında konuşulmasından hoşlanmaz.

Didem: sevecen, tatlı ve iyi kalpli birini oynuyor.

Peki Akıcı Dizisi Didem kimdir?

Didem karakterini Deren Talu Hayat veriyor. Dizide Didem karakteri kadar büyük bir karaktere hayat veren oyuncu Deren Talu’da oldukça merak edilmeye başlandı.

1996 senesinin Kasım ayında Las Vegas/ Amerika Birleşik Devletleri’nde doğmuştur. Herkesin tanıdığı manken, oyuncu ve sunucu Defne Samyeli’nin büyük kızıdır. Oyuncunun babası ise Galatasaray Divan kurulunun eski yöneticilerindendir.

 Lise eğitimini Enka okullarında tamamlayan güzel oyuncu, üniversite eğitimini ise Las Vegas’ta tamamlamıştır. Çocukluk yaşından itibaren magazin dünyasının içindeydi fakat sektöre ilk adımını Atıl kutoğlu defilesinde atmıştı. Özellikle de güzelliği ile ve fizik fiziği ile dikkatleri üzerine çeken güzel oyuncunun derin adında bir kız kardeşi vardır.

Editör: Wan Haber