Akıncı dizisi ATV ekranlarının en sevilen dizisi olmuştur. Yayınlandığı her gün izleyicileri heyecana sürüklemiştir. Heyecan ve macera dolu bölümleri ile dikkat çeken Akıncı, yeni bölümleri ile ekranlara gelmeye devam ediyor. Akıncı dizisi her Cuma akşamı izleyicisi ile buluşuyordu. ATV ekranlarının sevilen dizisinden final kararı geldi. Dizinin hayranları sezon finali mi yoksa final mi olduğu konusunda şüpheye düştü. Final hakkında açıklama yeni fragmanın gelmesi ile sonuç buldu. 

Sosyal medya ikiye bölündü!

Akıncı dizisinin 20. bölümü ile final yapma kararı aldığını öğrenen izleyiciler, sosyal medya hesaplarından üzüntülerini belirttiler. Dizinin final mi yoksa sezon finali mi yapacağı net olarak bilinmezken, dizi setinden açıklama geldi. Akıncı dizi setinden gelen açıklama ile tüm hayranlar rahat bir nefes aldı. Akıncı dizisinin 20. yeni bölümü ile sezon finali yapacağı öğrenildi. Akıncı dizisi sezon finali sonrasında bir süre dinlenecek oyuncuları ile yeni sezonda tekrar ekranlarda olacak. Akıncı dizisi 20. bölümü ile final değil sezon finali yapacak. 

Akıncı dizisinin yeni bölümünde neler olacak?

Akıncı, sezon finali bölümünde ailesinin büyük bir sırrını öğrenecek. Kendisinin bile hiç bilmediği sırrı öğrenince şok olacak. Diğer yandan Haritacılar’la zorlu bir savaş içine girer. Oyunu, mücadele ve zorlu bir şekilde devam eder. Kemal’in kızını kurtaran Akıncı, bir sonraki hedefi bulmaya çalışır. Akıncı, hem koca bir oyunun içinde çırpınmaktadır hem de neden kendisinin bu oyunlar içinde olduğunu sorgulamaktadır. 

Akıncı dizisinin oyuncuları kimlerdir?

Akıncı dizisinde Büşra Develi, Tolga Tekin, Şükrü Özyıldız, Didem İnselel, Hira Koyuncuoğlu, Müge Boz, Yıldıray Şahinler, Atakan Hoşgören, Erkan Bektaş, Cansu Fırıncı, Serhan Onat, Yılmaz Bayraktar, Ayça Erturan ve Sermet Yeşil gibi oyuncular yer almaktadır. Birbirinden başarılı ve dikkat çekici oyuncuları Akıncı dizisine renk katmaya devam ediyor. Akıncı dizisi yeni bölümü ile Cuma akşamı 20:00’de ekranlarda olacak. 

Editör: Wan Haber