Cuma akşamları ATV ekranlarında izleyiciyle buluşmaya devam eden Akıncı dizisinin 12. bölümü ekranlara geldi ve yine düşük reytingler geldi. Dizinin Ağustos ayından itibaren büyük bir emek harcanarak çekildiği zaten biliniyor fakat bu büyük çabanın, güçlü prodüksiyonun reytinglerde bir karşılığı olmadı... İşte Tam da bu noktaya dizinin final yapmasın ya da konuşsa Yapı değiştirerek başka birine evrilmesi gerekiyordu.

Akıncı Dizisi Oyunplcuları Kimler?

Büşra Develi ile Şükrü özyıldız'ın başrollerinde oynadıkları fantastik kahramanlık kategorisi Akıncı dizisinin mükemmel bir oyuncu kadrosu var.

13. bölümünden itibaren Akıncı dizisinde büyük bir değişim yaşanmaya başlandı. Bunun iki sebebi vardır birincisi, fantastik kahramanlık hikayesi tutmadı ve devam ettirilmesi çok da anlamlı değil. İkincisi ise prodüksiyon maliyetleri ve çekim sürelerinin uzunluğu projenin hayır edildiği biçimde devam etmesinin önündeki en önemli engel olarak tanımlanıyor.

Akıncı Final Mi Yapacak Yoksa Yoluna Devam Mı Edecek Atv Kararını Verdi!

ATV, diziyi bitirmek yerine konsept ya da hikaye değiştirerek yola devam etme kararı almıştı. Aslında bu durum, Akıncı dizisi açısından finalden önceki son Kurtuluş avantajı olarak da değerlendirildi. Diziden bazı isimler ayrılacak ve kahramanlık korkusundan daha çok kardeşi öldürülmüş olan Akıncı'nın İntikam hikayesini dönüşecek gibi bir görüntü var, tabii bu durum daha net değil.

Akıncı dizisi hemen her şeyi ile atv' nin kendisine sunmuş olduğu bu ikinci şansı muhakkak iyi bir şekilde değerlendirilmeli ve reytinglerde bir sıçrama yakalamayı başarmalıdır. Aksi takdirde ATV, Akıncı dizisinin fişini her an çekebilir.

Akıncı dizisi açısından yorumda bulunan Sina Koloğlu ise Akıncı açısından artık çakma şeklinde yorumlar yapılıyor ya da karikatürize tipler eleştirisi yapılıyor. Aslında bu durum, haliyle kendine göre bir üslup yakalamış Bir dizi, çizgi roman tadı var denirse daha da doğru bir tanımlama olacaktır.





 

Editör: Wan Haber