Akıncı dizisi ATV ekranlarının büyük heyecan yaratan dizilerinden biri olarak gündeme damga vurmuştu. Akıncı dizisinin konusu, oyuncuları, bölüm gidaşatları büyük ilgi çekti. Akıncı dizisi sezon finali ile izleyicisinin karşısına çıkmıştı. 1 Ocak tarihinde ekranlara gelen Akıncı dizisi, sezon finali yaptı. Yeni sezonda devam edecek olan Akıncı dizisinin yeni bölümlerinde neler olacağı ise büyük merak konusu olarak kaldı. 
Akıncı dizisinin yeni sezonu ne zaman başlayacak?
Akıncı dizisi kısa süre önce sezon finali yaptı ve yeni sezon için hazırlıklara ne zaman başlayacağı merak konusu oldu. Dizinin tüm oyuncuları sezon sonunda tatil yapmak için evlerine gittiler. Pandemi sürecinde evden başka bir yere gidemeyen oyuncular, dinlenme sonunda tekrar bir araya gelecekler. Akıncı dizisinin yeni sezonunun Eylül ayı başında başlayacağı biliniyor. Tatil sonrasında net bir tarih için bir araya gelecekler.
Akıncı dizisinin oyuncuları kimlerdir?
Yeni bölümleri ve fragmanları ile büyük ilgi gören Akıncı dizisinde dev isimler var. Şükrü Özyıldız, Deren Talu, Ercü Turan, Yılmaz Bayraktar, Berrak Kuş, Berrin Arısoy, Müge Boz, Büşra Develi, Yıldıray Şahinler, Tolga Tekin, Erkan Bektaş, Sermet Yeşil, Didem İnselel, Atakan Hoşgören, Serhan Onat ve Ayça Erturan gibi isimlerin yer aldığı Akıncı dizisi herkesten tam not almayı başardı. 
Akıncı dizisinin konusu nedir?
Akıncı, ilk Türk süper kahraman olarak gündem olmuştur. Akıncı kendisini İstanbul’u korumaya adamış bir Türk süper kahramandır. Tehlikelere karşı koruyan Akıncı, her yeni bölümde yeni maceralar ile ekranlara gelmektedir. Kahraman kanını Osmanlı büyüklerinden aldığı için kanının son damlasına kadar İstanbul’u koruyacağına yemin etmiştir. 
Akıncı sezon finali full tek parça izle!
Akıncı dizisinin sezon finali ekranlara geldi. Akıncı dizisinin sezon finali tek parça halinde paylaşıldı. 

Editör: Wan Haber