Bilim kurgu ve fantastik kategorisindeki Akıncı dizisi her cuma akşamı Atv'de yayınlanıyor. Bu akşam 13. yeni bölümü ekranlara gelecek olan akıncı dizisinin ekrandaki diğer dizilere göre çok değişik bir konsept ile ekranlara gelmesine rağmen reytingleri bir türlü istenildiği gibi olmayı başaramıyor. Başrollerinde Şükrü Özyıldız ile Büşra develi'nin rol aldıkları diziye Atv kanalı sahip çıktı ve erken final yapmasının önünde duruldu. Ancak dizinin gidişatının bu şekilde devam etmesinin diziyi rekabete zorlaması sebebiyle bir takım değişiklikler ile giriliyor şimdiden!

Akıncı Dizisinin Yönetmen Ve Senaristi Değişecek

Bir gazetedeki habere göre dizinin yönetmeni değişecek. Mevcut seni arıyor gidecek ve yerine Levent Gürkan ve Gökhan Ertuğ gelecek. Ayrıca dizinin senaristliğini ve önümüzdeki bölümlerde değişeceğini öğrenildi!

Buna göre NTC Medya imzasını taşıyan Akıncı dizisinin senaryosunu artık Altuğ kaleme alacak. Bu akşam ekranlara gelecek 13. yeni bölümü ile beraber yeni bir Senarist ile beraber değişmesi bekleniyor. En dikkat çekici değişim ise oyuncular tarafında gerçekleşecek! Diziden ayrılacak oyuncuların olacağı konuşulurken, Diğer taraftan ise dizinin oyuncu kadrosuna yeni katılım sağlayacak oyuncuların olacağı da konuşuluyor...

Cuma akşamları Atv'de yayınlanan Akıncı dizisinin reytingleri gittikçe düşerken, artık ararım Zilleri çalmaya başladı. Bakalım Senarist ve yönetmen değişikliği Akıncı dizisinin kötü kaderini iyiye doğru değiştirebilecek mi?

Akıncı dizisi 13. yeni bölümüyle bu akşam saat 20:00'da Atv'de!

Editör: Wan Haber