Aile Hükümeti filmi 2020 senesinde vizyona giren bir komedi filmidir. Hem konusu hem de oyuncuları ile çok beğenilen Aile Hükümeti filminde kahkahalarınıza engel olamayacaksınız! Ekranların tanınan yüzleri olan Aile Hükümeti filmi tam bir aile komedisidir. 


Yönetmen koltuğunda Burak Demirdelen'in oturduğu filmin senaryosunu ise Seçil Çömlekçi kaleme aldı. Aile Hükümeti filminde ise ekranların tanınan yüzleri yer alıyor. Mehmet Yıldırım, Aslıhan Malbora, Alper Saldıran, Nail Kırmızıgül, Gülhan Tekin gibi popüler oyuncular Aile Hükümeti filmi için bir araya gelen isimler oldu. RNK Film tarafından yapımcılığı yapılan sinema filminin çekimler ise Elaldı köyünde yapılmıştır.


Aile Hükümeti filminin konusu nedir?
Elaldı isimli köye öğretmen olarak atanan Salih, bu köydeki yaşam tarzına alışmaya çalışmaktadır. Köyün en güzel kızı olan Zeynep'e aşık olan Salih'in büyük bir korkusu vardır! Genelde akraba evliliklerinin yapıldığı bu köyde Zeynep'in başkasıyla evlendirilme ihtimalinden korkan Salih bu soruna çözüm bulmak ister. Aile Bakanlığına bir dilekçe yazan Salih böylelikle bakanlığı harekete geçirir. Bu köydeki aile hayatının düzene sokulabilmesi ve için proje hazırlanan bakanlık, herkesin resmi nikah kıymasını arz ediyor. Aynı zamanda akrabası ile evlenmeyenlere oturdukları evlerin ve biçtikleri tarlaların tapuları verilecek. Evlenmeleri uygun olan kişilerin isimlerini listelemeye başlayan Salih büyük ve sürpriz bir sonuçla karşılaşır! 
İlginç konusu ile dikkat çeken Aile Hükümeti sinema filmi 19 Mayıs Çarşamba akşamı saat 20.00'de Fox tv ekranlarında yayınlanacak.

 

Editör: Wan Haber