Star TV ekranlarında yayınlanacak olan Ada Masalı dizisinden ilk fragman kısa bir süre önce izleyicilere sunuldu! Uzun bir süredir merakla beklenen Ada Masalı dizisinin 1. bölümünden yayınlanan ilk fragman herkesten tam not almayı başardı! Oldukça popüler oyuncuların yer aldığı dizinin yayın günü ve saati de bu fragmanla birlikte resmi olarak belirlendi!

Yakışıklı oyuncu Alp Navruz ve güzel oyuncu Ayça Ayşin Turan'ın başrolünü oynadığı Ada Masalı dizisinin ilk fragmanında yaşananlar her ne kadar klişe bir romantik komedi dizisi gibi görünse de aslında oldukça sürprizlerle dolu olacak! Ay Yapım imzalı dizinin senaryosunu Sema Ergenekon ve Yelda Eroğlu kaleme alıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda ise Ali Bilgin oturuyor.

Ada Masalı dizisi ne zaman başlıyor?
Hem konusu hem de oyuncularıyla merakla beklenen Ada Masalı dizisinin ne zaman yayınlanacağı kesinleşti! Bu yaz sezonun en iddialı yapımları arasında yer alan Ada Masalı dizisi 15 Haziran Salı akşamı saat 20.00'de Star TV ekranlarında yayınlanmaya başlayacak. Kısa bir süre içerisinde büyük bir hayran kitlesi oluşturan Ada Masalı dizisinin takipçileri sosyal medya platformlarında da diziye bol bol destek veriyor!

Ada Masalı dizisinin oyuncu kadrosu:
Alp Navruz    Poyraz Demir    
Ayça Ayşin TuranHaziran Bozturk    
Caner Şahin    Ayaz Karasu    
İpek Tenolcay    Meryem Karasu    
Nihan Büyükağaç    Selma Bozturk    
Bülent Çolak    Kaya Bozturk    
İpek Bilgin    Burcu Demir    
Settar TanrıöğenÖzgür Demir    
Merve Nur Bengi    Melisa    
Cem Anıl Kenar    Kubilay Karasu    
Beril Pozam    Arda Demir    
Özge Demirtel    Verda Özden    
Rami Narin    Behram Çebeci
Eylül Ersöz    Bade Vargı    
Bedia Ener    Niher Vargı    

 

Editör: Wan Haber