Büyük bir merakla beklenen Ada Masalı dizisinden ilk tanıtım kısa bir süre önce izleyicilere sunuldu! Uzun bir süredir büyük bir heyecanla beklenen Ada Masalı dizisinden yeni haberler gelmeye devam ediyor! 


Bu yaz sezonunda Star TV ekranlarında yayınlanacak olan Ada Masalı dizisi sosyal medya platformlarında en çok konuşulan yaz dizileri arasında yer almayı başardı! Hem iddialı oyuncu kadrosu hem de ilginç konusu ile dikkatleri üzerine çeken Ada Masalı dizisinin ilk tanıtımı ise herkes tarafından çok beğenildi! 
Ay Yapım tarafından yapımcılığı yapılacak olan dizinin yönetmen koltuğunda ise Ali Bilgin oturuyor. Yelda Eroğlu ve Yeşim Çıtak tarafından kaleme alınacak olan Ada Masalı dizisi büyük bir ilgiyle takip ediliyor!


Ada Masalı dizisinin oyuncuları kimler?
Oldukça popüler bir oyuncu kadrosu olan Ada Masalı dizisinde en son Zümrüdüanka dizisinde yer alan Alp Navruz ve Arıza dizisiyle adından söz ettiren güzel oyuncu Ayça Ayşin Turan başrolü paylaşacak. Aynı zamanda İpek Tenolcay, Nihan Büyükağaç, Bülent Çolak, Cem Anıl Kenar, Beril Pozam, Özge Demirtel, Rami Narin, Eylül Ersöz ve Bedia Ener gibi isimler de dizide rol alacak oyuncular arasında yer alıyor.


Ada Masalı dizisi ne zaman başlayacak?
Oyuncu kadrosu ile dikkatleri üzerine çeken Ada Masalı dizisinin ne zaman başlayacağı dizinin takipçileri tarafından çok sık soruluyor. Bu yaz sezonunda Star TV ekranlarında yayınlanması beklenen Ada Masalı dizisi için henüz belirlenmiş net bir tarih bulunmuyor. Ancak önümüzdeki günlerde dizinin yayın tarihi açıklanacak bu yüzden sitemizi takip etmeye devam edin!


 

Editör: Wan Haber