Bu yaz sezonunda romantik komediye doyacaksınız! Kadrosunda oldukça iddialı isimlerin yer aldığı Ada Masalı dizisinden ilk görüntüler kısa bir süre önce yayınlandı! Ay Yapım imzalı diziden ilk fotoğraflar dizinin resmi sosyal medya hesabında takipçilere paylaşıldı!


Yakışıklı oyuncu Alp Navruz ve güzel oyuncu Ayça Ayşin Turan'ın başrolünü paylaştığı Ada Masalı dizisinden ilk fotoğraf dizinin hayranlarını heyecanlandırdı! Hem konusu hem de oyuncu kadrosu ile büyük bir ilgi gören dizi oldukça iddialı bir giriş yapacak!

Ada Masalı dizisi ne zaman başlıyor?
Ali Bilgin'in yönetmen koltuğunda oturacak olan dizinin ne zaman başlayacağı şimdiden büyük bir ilgiyle takip ediliyor. Önümüzdeki günlerde İzmir'de çekimleri başlayacak olan dizinin şu an hangi tarihte yayınlanacağı kesin olarak bilinmiyor. Ancak ihtimallere göre Ada Masalı dizisi Haziran ayında ekranlarda olacak!


Ada Masalı dizisi hangi kanalda yayınlanacak?
Yelda Eroğlu tarafından kaleme alınacak olan Ada Masalı dizisinin hangi kanalda yayınlanacağı kesinleşti! Dizi çok yakında Star TV ekranlarında izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor! 


Ada Masalı dizisinin oyuncular kimler?
Alp Navruz ve Ayça Ayşin Turan'ın başrolünü paylaştığı Ada Masalı dizisindeki diğer oyuncular da belli oldu! Nihan Büyükağaç, Bülent Çolak ve Eylül Ersöz gibi isimler dizide yer alacak olan diğer oyuncular oldu. Sosyal medya platformlarında da şimdiden büyük bir hayran kitlesine sahip olan dizi oyuncuları ile de büyük bir ilgi görüyor! Dizide yer alacak olan diğer oyuncular ise şu an için henüz belli değil.

Editör: Wan Haber