Yaz sezonunda yeni dizilerin ardı arkasını kesmiyor! Bu sezon yaz dizileri arasındaki rekabetin zirvede olacağı apaçık ortada! Tüm kanallar arasında yaşanacak bu rekabete bir yeni dizi daha eklendi. Oldukça iddialı ve popüler isimlerin yer aldığı Ada Masalı dizisi bu yaz sezonunda herkesi aşkı derinden hissettirmeye hazırlanıyor!

Daha önce FOX TV ekranlarında yayınlanan Zümdürüanka isimli dizi ile karşımıza çıkan yakışıklı oyuncu Alp Navruz ve Show TV ekranlarında yayınlanan Arıza dizisinde yer alan güzel aktris Ayça Ayşin Turan önümüzdeki haftalarda Ada Masalı dizisi ile seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor! İki popüler isimli bir araya getiren dizinin konusu ve oyuncu kadrosu ise kısa bir süre önce belli oldu. 

Ada Masalı dizisi nerede çekiliyor?
Tatlı ve derin bir aşk hikayesini konu alacak olan Aşk Masalı dizisinin çekim yeri ise hem tarihi hem de doğal güzelliği ile turistlerin de ilgisini çeken İzmir olarak belirlendi.

Ada Masalı dizisinin konusu nedir ve hangi kanalda yayınlanacak?
Heyecanla beklenen dizinin hangi kanalda yayınlanacağı da geçtiğimiz günlerde tam olarak belli oldu. Dizinin Star TV ekranlarında yer alması bekleniyor. Yelda Eroğlu tarafından senaryosu yazılan dizinin yapımcılığını ise Ay Yapım üstleniyor. Alp Navruz dizide Deniz karakterine hayat verirken, Ayça Ayşin ise Derya karakteri ile karşımıza çıkacak. Ayrıca dizide Nihan Büyüksaraç, Eylül Ersöz ve Bülent Çolak gibi isimler de yer alacak. Dizinin şu an için ise hangi gün ve saat kaçta yayınlanacağı bilinmiyor. Büyük bir merak içinde beklenen dizinin Haziran ayında izleyici karşısına çıkması bekleniyor. Yaklaşık iki hafta önce çekimleri başladığı için önümüzdeki günlerde dizi ile ilgili daha çok bilginin gündeme geleceğini umut ediyoruz.

 

Editör: Wan Haber