Ada Masalı dizisi çok yakında Star TV ekranlarına gelecek. Star TV kanalının yeni dizisi olacak Ada Masalı, oyuncuları ile birlikte çalışmaya başladı. Ada Masalı oyuncuları hem sete hem de birbirlerine yavaş yavaş alışmaya başladı. Ada Masalı dizisinin çalışmaları sürüyor. Ada Masalı yazın en sevilen aşk dizisi olacak. Oyuncuların büyük bir heyecan içinde çalışmalara başlamaları izleyiciden tam not aldı. Ada Masalı oyuncuları dizi setinden yaptıkları paylaşımlara büyük bir beğeni aldılar. 
Ada Masalı dizisi ne zaman başlayacak?
Ada Masalı dizisinin çekimleri hız kesmeden devam ediyor. Ada Masalı dizisinin çok yakında ekranlara gelmesi bekleniyor. Ada Masalı dizisinin oyuncuları bir araya gelerek okuma provalarını yapıyorlar. Okuma provaları bittikten sonra dizinin çekimleri hemen başlayacak. Ada Masalı dizisinin birbirinden muhteşem oyuncuları var. Ada Masalı konusu, oyuncuları ve merak dolu bölümleri ile izleyicinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.
Ada Masalı hangi kanalda yayınlanacak?
Yazın en iyi dizisi olması beklenen Ada Masalı, Star TV ekranlarında olacak. Ada Masalı, Star TV kanalının en sevilen dizisi olacak. Ada Masalı dizisinin çalışmaları tüm hızı ile devam ediyor. 
Ada Masalı dizisinin konusu nedir?
Ada Masalı, yazlık bir adada çekilecek ve tam bir yaz dizisi olacak. İzmir’de minik bir kasabada yaşayan bir kızın aşk öyküsü konu edinilecek. Babaannesi tarafından büyütülen bir kızın, büyüyüp aşkı bulma hikayesi herkes tarafından büyük ilgi görecek. 
Ada Masalı dizisi nerede çekilecek?
Yaz için hazırlanan Ada Masalı dizisi İzmir’in yazlık bir adasında çekilecek. Minik bir kasabada çekilecek olan dizinin aşk dolu olacağı biliniyor. Dizinin oyuncuları okuma provalarından sonra kameraların karşısına geçmeye hazırlanıyor. Tüm izleyiciler bu yaz dizisini büyük bir merak içinde bekliyor.

 

Editör: Wan Haber