2017 yılında vizyona giren Acı Tatlı Ekşi filmi o dönem en çok beğenilen komedi film olmuştu. Film severler Acı Tatlı Ekşi filmi ne zaman yayınlanacağını merak etmektedirler.  Peki Acı Tatlı Ekşi filmin konusu ne? Oyuncu kadrosunda kimler yer alıyor?

Acı Tatlı Ekşi filmi televizyon ekranlarına geliyor. Vizyona girdiği dönem çok beğenilen romantik komedi türündeki Acı Tatlı Ekşi filmi konusu ve oyuncuları merak konusu oldu.

2017 yılında vizyona giren Acı Tatlı Ekşi filmi çok beğenilmişti. Başrollerinde Özge Özpirinççi ve Buğra Gülsoy’un yer aldığı filmin yönetmenliğini Andaç Haznedaroğlu üstlendi. Film vizyona girdiği dönem yüksek izlenme oranlarına ulaşmıştı.

Filmin konusu ne?

Murat ve Duygu ilişkilerine 5 sene ara vermeye karar verir. 5 senenin ardından bir araya geldiklerinde hala birbirlerini sevmeleri halinde evleneceklerdir. Ancak Murat ve Duygu birbirlerine çok aşıktır. Üniversite mezuniyetinde evlenme teklifi eden Murat’ın teklifini Duygu bu anlaşmayla kabul etmez. İkili ayrı kaldıkları süre içerisinde çok zor dönemler geçirir. Bu süre içerisinde karşılıklı fedakarlıklar yapmak zorunda olan ikilinin gerçek aşkın zamana karşı gelmesini izleyicilere göstermektedir.

Filmin çekimleri genel olarak İzmir’de çekildi. Bazı sahneler ise İstanbul’da çekilmiştir. Çekimler genel olarak İzmir Alaçatı’da gerçekleştirilmiştir.

Filmin oyuncu kadrosunda kimler yer alıyor?

Özge Özpirinçci (Duygu)

 Buğra Gülsoy (Murat)

Yusuf Akgün (Alper)

Gözde Türkpençe (Eliz)

Osman Alkaş (Hakan)

Füsun Demirel (Murat'ın Annesi)

Rahmi Dilligil (Murat'ın Babası)

Editör: Wan Haber