Son zamanların en çok konuşulan sinema filmlerinden birisi olan 7. Koğuştaki Mucize hem konusu hem de oyunculuklarıyla herkesten tam not almayı başarmıştı! 18 Mayıs Pazartesi akşamı saat 20.00'da Fox tv ekranlarında yayınlancak olan 7. Koğuştaki Mucize filminin konusu ve oyuncuları hakkında daha fazla bilgi edinmeye ne dersiniz?


Mehmet Ada Öztekin'in yönetmen koltuğunda oturduğu 7. Koğuştaki Mucize filmi Güney Kore yapımı olan Miracle in Cell No.7 isimli filminden uyarlanarak yapılmıştır. Kubilay Tat tarafından kaleme alınan 7. Koğuştaki Mucize filminin oyuncu kadrosunda da oldukça iddialı isimler yer alıyor!


7. Koğuştaki Mucize oyuncuları kimlerdir?
Oyunculuk performanslarının üst düzeyde olduğu 7. Koğuştaki Mucize filminin kadrosunda Aras Bulut İynemli, Nisa Sofiya Aksongur, Celile Toyun, Deniz Baysal, İlker Aksum, Mesut Akusta, Yurdaer Okur, Sarp Akkaya, Yıldıray Şahinler, Deniz Celiloğlu ve Ferit Kaya gibi isimler yer alıyor. 7. Koğuştaki Mucize filmi aynı zamanda 2019 senesinde en çok izlenen film ve en çok hasılat yapan film olarak Türkiye'de tarihe geçmiştir!


7. Koğuştaki Mucize filminin konusu nedir?
Memo olarak bilinen Mehmet zihinsel engellidir ve hem kızı Ova hem de annesi Fatma Nine ile birlikte Muğla'daki ufak bir kasabada yaşamaktadır. Çobanlık yapan Memo, 23 Nisan'da ailesi ile birlikte ormanda piknik yapmaktadır. Koyunları otlatan Memo daha sonra çocuklarla oynamaya başlar. Komutanın kızı Memo ile yakalamaca oynamaya başlar ve küçük kız kayalıklardan denize düşer. Küçük kızın peşine düşen Memo, kızı kurtaramaz. Kızını, Memo'nun kollarında ölü olarak bulan Komutan ise bu olaydan Memo'yu sorumlu tutar ve kızını onun öldürdüğünü düşünür. Memo'nun idam edilmesini isteyen Komutan ona işkence eder. Memo'nun yakınları ise Memo'nun küçük kızı öldürmediğine inanır ve ona yardım etmeye çalışır.

Editör: Wan Haber