Pazar akşamı televizyon kanallarında yayınlanan yapımlar arasında Kefaret, MasterChef Türkiye, A. Rıza, Çok Güzel Hareketler 2, Maria ile Mustafa gibi önemli yapımlar yer aldı. Peki, 29 Kasım 2020 Pazar akşamı reyting sonuçları nasıl oldu? Dün akşam yayınlanan en iddialı program ise daha önceki haftalarda olduğu gibi MasterChef Türkiye'nin hafta finali bölümü oldu. İki kişinin elendiği dün akşamki bölüm en çok izlenen bölümlerden biri oldu. Çünkü yarışmacılardan biri dün akşam yarışmadan kovuldu.

22 KASIM 2020 REYTİNG SONUÇLARI (GEÇEN HAFTA)
Türkiye genelinde dün en çok izlenen televizyon kanalı TV8 oldu. Kanalın MasterChef Türkiye isimli programı hem Total'de hem AB Grubunda en fazla izlenen program oldu. Açıklanan verilere göre dün akşam en çok izlenen dizi ise A. Rıza oldu. 

15 KASIM 2020 REYTİNG SONUÇLARI
Total'de 1.sırada TRT1’de yayınlanan “Türkiye-Rusya UEFA Uluslar Ligi Karşılaşması”, 2. sırada TV8’de ekranlarında yayınlanan “Masterchef Türkiye” programı, 3.sırada “Gülbin Tosun İle Fox Ana Haber Hafta Sonu” yer aldı. AB'de ise 1.sırada “Türkiye-Rusya UEFA Uluslar Ligi Karşılaşması”, 2.sırada “Masterchef Türkiye”, 3.sırada “Gülbin Tosun İle Fox Ana Haber Hafta Sonu” yer aldı.

11 EKİM 2020 REYTİNG SONUÇLARI
Reyting yarışının 11 Kasım 2020 Pazartesi akşamki galibi Milli Takım oldu. TRT 1'de yayınlanan Türkiye - Rusya maçı en çok izlenen program oldu. Son ayların en fazla izlenen ve her pazar akşamı zirveye oturan programı olan MasterChef bile geride kaldı.

Total'de 1.sırada TRT1’de yayınlanan “Rusya-Türkiye UEFA Uluslar Ligi Karşılaşması”, 2.sırada TV8’de izleyici ile buluşan “Masterchef Türkiye”, 3.sırada Show TV’de ekrana gelen “A.Rıza” yer aldı.

AB'de ise 1.sırada “Rusya-Türkiye UEFA Uluslar Ligi Karşılaşması”, 2.sırada “Masterchef Türkiye”, 3.sırada “Masterchef Türkiye”nin özeti yer aldı.

5 EKİM 2020 PAZARTESİ REYTİNG SONUÇLARI
Total'de ilk sırada TRT1’de yayınlanan “Uyanış: Büyük Selçuklu”, ikinci sırada Show TV’de ekrana gelen “Çukur”, üçüncü sırada TV8’de izleyici ile buluşan “Mastercheff Türkiye” yer aldı.

AB'de ise birinci sırada “Uyanış: Büyük Selçuklu”, ikinci sırada “Mastercheff Türkiye”, üçüncü sırada “Selçuk Tepeli İle Fox Ana Haber” yer aldı. Son haberler

Editör: Wan Haber