Cumartesi akşamları televizyon ekranlarında yayınlanan diziler arasında reyting rekabetinde çok önemli gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Özellikle de ATV’nin ekranlara taşıdığı kardeşlerim adındaki dizinin ikinci bölümü harika bir sıçrama yaparak dengeleri adeta alt üst etti. Tabii ki kardeşlerim dizisinin çıkışı Gönül Dağı dizisine hiçbir etki yapmadı. TRT 1 ekranlarında izleyici ile buluşan Gönül daha dizisinin reyting şovu halen kendini koruyor. Bütün kategorilerde 2 haneli oranları elde etmeyi başararak birincilik unvanı kimseye kaptırmayan cumartesi akşamını lideri yine Gönül Dağı dizisi oldu. Dün akşam ekranlara gelen 18. yeni bölümü ile milyonları ekran başına toplayan diziye, kardeşlerin adlı projesinin diğer dizilerden izleyici çalmasına rağmen, bu durumu yaşamadı ve geçen haftalardaki gibi yüksek oranlardaki reyting rakamlarını korumayı devam ettirdi.

  • Kardeşlerim dizisi totalde 7’li oranlara kadar yükselmeyi başararak 2. sırayı kendine seçti.
  • Show TV'nin Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi ise ATV'nin yeni projesinden en olumsuz şekilde etkilenen dizilerin başında geldi.
  • Kuzey yıldızı, totalde ikinciliği rakibine Kaptırdı ve AB ile abc1 grupların da en çok izlenen 3 dizi unvanından da oldu.
  • Kuzey Yıldızı 6’lı reyting oranları ile totalde günü 3. Sırada bitirirken diğer tarafta Fox TV ekranlarında izleyici ile buluşan sen çal kapımı dizisi ise düşüşe devam ediyor.
  • Totalde ve AB kategorisinde 3’lü rakamlara gerileyen ve yalnızca ABC1 kategorisinde 4'ün üzerinde kalabilmeyi Başaran Romantik Komedi dizisi açısından artık final beklentisi iyice güçlendi.
Editör: Wan Haber