2021’de damgasını vuran Survivor bu yılda büyük hayran kitlesi tarafında izlenmektedir. Her yıl gibi bu yılda yarışmaya güçlü isinler katıldı. Bu yıl yarışmaya katılan isimler hayranları tarafında merak edilmektedir. Özelikle bu yıl ünlüler takımında yer alan Celal Sarıgül isimli yarışmacı en çok araştırılan isim oldu.

Celal Sarıgül kimdir?

Yıllar sonra Survivor yarışmasında ekranlara gelen Celal Sarıgül önceden Issız Adam filmiyle hafızamıza kazılmıştı.

İstanbul’da 2 Ekim 1976 yılında doğmuş ve çocukluk yıllarında ailesi tarafında İskoçya’ya okumaya gönderdi. Ünlü oyuncu Londra’da tasarım okudu. Buradaki eğitimini tamamlayan ünlü oyuncu oyunculuk eğitimi için Los Angeles’a gitmiştir. Başaralı oyuncu eğitiminden sonra Amerika Birleşik Devletleri’nde kısa filmlerde oynadı.

Türkiye’ye dönen ve Çağan Irmak'ın yönetmenliğini yaptığı Ulak ve Issız Adam filmlerinde başrol oyuncusu olarak yer alan ünlü oncu kısa sürede izleyicilerin hafızasında yer dindi. kısa sürede adı duyurdu. Hünal, Adanalı, Paramparça ve Diriliş Ertuğrul dizilerinde de rol almıştır. Bunların yanı sıra; Romantik Komedi, Romantik komedi 2, Günce ve Kızım ve Ben filmlerinde de oynamıştır. 

Editör: Wan Haber