Diziye:

  • Berk Oktay
  • Gülenay Kalkan Ünlüoğlu
  • Erdal Özyağcılar

Gibi ünlü isimlerin katılması ile bambaşka bir perspektif kazanan yasak elma dizisinde şimdi Erdal Özyağcılar’ın can verdiği Hasan Ali kuyucunun kuyusunu kazmak amacıyla Şahika ile Ender işbirliği yaparak geçmişinden bir kişiyi getirip dizinin adeta orta yerine koyun verdiler.

Uzun bir süredir yasak elma dizisine yeni katılacak olan isim ile ilgili bilgiler izleyenleri de meraklandırmıştı. Bu ismin Nilperi Şahinkaya olduğunu öğrenen pek çok kişi rol almış olduğu yapımlarda oyunculuğu ile de dikkatleri üzerine çekmeyi başaran başarılı ismin diziye kim olarak geleceğini de tabii ki Merak ediyorlardı.

 Nihayetinde ortaya çıktı ve dizinin 94. bölüm 2. fragmanı da da bulundu. Nilperi Şahinkaya, Cansu isimli bir kızı oynuyor ve Hasan Ali kuyucu’nun bir zamanlar Aşk yaşamış olduğu kadının yeğeni olarak diziye dahil oluyor.

Ender ile Şahika pavyonda bulup getirmiş oldukları Cansu’yu Hasan Ali’nin evine yerleştirirken ortalığı da toz duman edecek bu yeni ismin harekete geçmesi ile beraber işler birbirine girecek.

Bu arada Nilperi Şahinkaya dizide Yıldız karakterini oynayan Eda Ece’nin objektifine takıldı. Bilindiği gibi Eda Ece her hafta yasak Elma dizisinin yeni bölümü ekranlara gelmeden önce set arasında çeşitli fotoğrafları paylaşarak Aslında dizi ile ilgili çeşitli ipuçlarını veriyor.

Ender ile Şahika, Hasan Ali’nin kuyusunu kazmak amacıyla Cansu’yu kullanıyorlar. Fakat Bilmiyorlar ki Cansu, bütün planların arasından kendi planlarını inşa etmenin peşinde koşuyor. Bu durum, Yarın akşam izleyiciyle buluşacak olan yasak Elma dizisinin yeni bölümü başta olmak üzere Önümüzdeki birkaç bölüm yine adrenalin dolu dakikaları yaşamamıza sebep olacak.

Editör: Wan Haber