Serkan’ın genç menajerlik yöneticisinin açıklaması herkesi Bir Hayli şaşırtırken, EGO ajansta dengelerin değişmesine neden olur. Mayda ile Kıraç, Beren’i bulmak amacıyla bir araya gelirken Faris ve Serkan da temsil etmiş oldukları oyuncu ve yönetmen ile ilgili sıkıntı krizi çözmek amacıyla karşı karşıya geleceklerdir.

Çınar’ın oyuncusu film projesi açısından tanımış olduğu hevesli ve genç bir oyuncu adayını önerecektir. Genç oyuncu adayının beklenilenden çok daha değişik biri çıkması ile beraber işler karışırken Çınar ile Dicle bu problemi çözmek amacıyla beraber hareket eder.

Kıraç ise Serkan ile alakalı çeşitli araştırmalar yapmaya kalkışır. Barış’ın sette yaşamış olduğu beklenmedik bir olay herkesi telaşlandırdı.

 Serkan’ın serisi yapmış olduğu sürpriz teklif bütün kafaları karıştırırken Diğer taraftan dizle ile barış nihayetinde baş başa kalmak fırsatını yakalarlar. Fakat gizemli birinin barış ile ikilisinin ilgili atacağı adım ilişkilerini tehlikeye sokacaktır. Bütün bu karmaşıklıkları ve yeni bölümde yaşanacakların tamamını ve çok daha fazlasını merak ediyorsanız Eğer bu akşam Star TV ekranlarında kızım başında olmayı unutmayın.

Editör: Wan Haber