Eskiden sevgili olmuş fakat şimdi ayrılmış olan Mehmet ile Ezgi’nin yürüyüş açısından çıkmış oldukları yolculukta kızgınlıklarından kırgınlıklarına kadar pek çok yaşanmışlıklarını eğlenceli bir biçimde anlatan 10 bin adım yeni bölümleri ile her Çarşamba günleri sadece platformunda.

10 bin adım 6. Yeni bölümünün fragmanı da YouTube platformundan izleyicilerle paylaşıldı.

Cem Yılmaz’ın da favori dizisi olduğunu açıklaması ile beraber 10 bin adım isimli yapım daha da çok ilgi görmeye başladı. Hikayesi Engin Günaydın ile Deniz Özgür’e ait olan ve Devin Özgür Çınar tarafından senaryosunu kaleme alınan Komedi dizisi 10 bin adım eski sevgiliyle dost kalmak mümkün müdür? Sorusunun cevabını irdelemeye çalışıyor. Sevgililikten artakalan arkadaşlığı 10 bin adımlık bir macera içerisinde inceleyen bu dizinin 6. Bölümünün fragmanı da yayınlandı.

Duygusal beraberliğini tüketen sevgililerin aynı amaç doğrultusunda çıkmış oldukları yol arkadaşlığında eski defterlerin açılmasından şimdiki yaşamlarına kadar fikir alışverişinde bulunabilmeleri ne kadar pek çok değişik karenin sunulmuş olduğu dizi akıllara acaba eski sevgiliyle dost kalmak mümkün müdür? Sorusunu getirmeyi de ihmal etmiyor.

Geriye dönük defterlerin açılmasından küçük laf sokmalarına kadar eski ilişkilere dair bütün yaşanmış olayları hikayeleri Muzip bir biçimde dile getiren Bu projede gün nihayetinde yolların tartışma ile ayrılmasına rağmen ertesi gün yine 10 Bin Adım hedefi ile bir araya gelinmesi, yerleşen çeşitli alışkanlıkları absürt bir mizahla seyirciye aktarıyor.

Editör: Wan Haber