İki eski sevgiliyi oynayan Ezgi ile Memet’in yürüyüş açısından çıkmış oldukları yolculukta kızgınlıklarından, kırgınlıklarına birçok yaşanmışlıklarını eğlenceli bir şekilde dile getiren 10 Bin Adım çarşamba günleri platformunda yayınlanıyordu. fakat ilk sezon bitiyor. 10 Bin Adım dizisinin sezon finali fragmanı paylaşıldı.

Hikayesi Deniz Özgür Çınar ile Engin Günaydın’a ait olan ve yine aynı şekilde Devin Özgür Çınar'ın senaryosunu kaleme aldığı Komedi dizisi 10 Bin Adım, eski sevgiliyle dost kalmak mümkün müdür? Sorusuna odaklanarak, sevgililikten artakalan arkadaşlığı 10 bin adımlık bir macera içerisinde irdeleyerek izleyiciye yansıtılmaya çalışılıyor.

Geçmiş defterlerin açılmasından, küçük laf sokmalara kadar pek çok ilişkiye dair bütün yaşanmışlıkları muzip bir dil ile dile getiren bu projede günün sonunda yolların tartışma ile ayrılmasına rağmen ertesi gün yine 10.000 adım hedefi ile bir araya gelen iki eski sevgili, yerleşen alışkanlıkları absürt bir dil ile seyirciye aktarmaya çalışıyor.

Dizinin sezon finali nihayetinde geldi kapıya dayandı. İzleyiciler, yeni sezonun ne zaman başlayacağını şimdiden sormaya başladı. Oldukça beğenilen 10.000 adım dizisi adeta bazı izleyiciler de bağımlılık yarattı . Hatta ünlü şovmen ve komedyen Cem Yılmaz dahi idolünün 10 bin adım dizisi olduğunu bir kere söylemişti. Hatta pek çok sanatçı bu dizi için adeta gün saydığını dahi açıklamıştı.

Peki İkinci Sezon Ne Zaman Başlayacak?

Bu konu ile ilgili şimdiden herhangi bir açıklama yapılmadı. Fakat bu kadar sevilen bir dizinin ikinci sezonunun çok gecikmesi beklenmiyor.

Editör: Wan Haber