Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Dursun Odabaşı Tıp Merkezi'nde koronavirüs vakası olduğu iddia edildi. WanHaber.com'a ulaşan hasta yakınları, bugün akşam saatlerinde hastaneye koronavirüs vakası taşıyan hastaların getirildiğini ve tüm servislerin boşaltıldığını iddia etti. Onkoloji servisinden KBB servisine kadar bir çok servisin karantinaya alındığını ve oradaki hastaların başka servislere nakledildiği iddia edildi.

Konuyla alakalı WanHaber.com'a açıklamalarda bulunan yetkililer, uzun bir süreden beri hastanede koronavirüs önlemlerini aldıklarını, son zamanlarda Türkiye genelinde artan vakalardan dolayı bazı servislerin izole edilip hazırlandığını belirttiler. 

HASTANEDEN AÇIKLAMA GELDİ

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Dursun Odabaşı Tıp Merkezi, sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı açıklamada acil servis ve polikliniklerin hizmete devam ettiğini, poliklinik hizmetlerinin mağduriyet oluşmayacak şekilde düzenlendiğini ve ayaktan başvurulara açık olduğu belirtildi. Öte yandan hastanede salgın nedeniyle tüm tedbirlerin alındığıda yine sosyal medya aracılığıyla kamuoyu ile paylaşıldı.

Editör: Wan Haber