WanHaber - ÖZEL

Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç Dr. Sebahattin Çelik, sosyal medya hesabından vatandaşlara uyarılarda bulunmuş ve Kovid-19 mücadele sürecinden bahsetmişti. 

"KAVGA  EDİP BIÇAKLANIP GELMEYİN"

Başhekim Çelik yaptığı paylaşımda "Değerli insanlar Kovit ile savaştığımız bugünlerde lütfen ne olur birbirinizle kavga edip bıçaklanıp kafa travması yaşayıp, trafik kazası geçirip gelmeyin. Herşey üst üste gelince zor oluyor. Lütfen dikkat edin." ifadelerini kullanmıştı.

PAYLAŞIMA TEPKİ YAĞDI

Başhekim'in yaptığı paylaşım tepkiyle karşılanırken, WanHaber.com'da yer alan haberin yorum kısmında bir çok kullanıcı açıklamanın talihsizce olduğu belirtmişti.

BAŞHEKİM ÇELİK'TEN YENİ AÇIKLAMA

Tepkiler üzerine sosyal medya hesabından yeni bir paylaşımda bulunan Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç Dr. Sebahattin Çelik, "Değerli Vatandaşlarımız (bu ifadem de yanlış anlaşılmış, oysa Van halkı benim için her zaman değerlidir) Attığım bir tweet ne yazık ki yanlış anlaşılmış ve farklı yerlere çekilmiştir ve bu nedenle bu açıklamayı yapmayı gerekli gördüm. öncelikle son attığım tweet de dikkat çekmek istediğim nokta sadece Covid-19 ile yaşadığımız mücadelede vatandaşlarımızın kendilerine azami ölçüde dikkat etmesiydi. Biz sağlık çalışanları olarak canı gönülden sizlere hizmet vermekten gurur duymaktayız." dedi.

"GÖREVİNİ YAPMAYANDAN HESABINI HALKIMIZ ADINA BİZ SORARIZ"

Başhekim Çelik paylaşımın yanlış anlaşıldığını belirterek, "Bu bizim görevimizdir ve her zaman milletimiz için her türlü görevi yapmaktan onur duyarız. ne ben ne de VEAH çalışanları olarak görevden kaçınırız. Görevini yapmayandan ilk olarak hesabını halkımız adına biz sorarız. Amacım sadece vatandaşlarımızın bu zorlu süreçte kendilerine ve sağlıklarına dikkat etmesiydi. Kelimelerimin başka yerlere çekilmesi beni son derece üzmüştür. Biz işimize bakalım ve lütfen siz de bize yardımcı olun sağlığınıza dikkat edin." cümlelerini kullandı. 

Editör: Wan Haber