Endorfia, geniş yelpazesi ile size ve sevdiklerinize iyi gelebilecek birçok hediye tasarımını özel olarak üretiyor. Anneler günü, babalar günü, öğretmenler günü ve diğer bütün özel günleri taçlandıracağınız birbirinden şık ve kaliteli ürünleri zenginleştirilmiş kategorilerin tamamında kolaylıkla bulabilirsiniz. Tabi ki yalnız hediye değil, birden çok lezzetin bir arada bulunduğu çikolata kutularına gül yapraklı lokum kategorisine ve renkli drajelere de bakabilirsiniz. Özelliklede son günlerin revaçta olan hediyelerini, “sizler için seçtiklerimiz” bölümünden bulabilirsiniz.

Kolonya seti, her zaman başlı başına ideal bir hediye seçimi olmuştur. Ancak yaklaşık bir yıla yakın süredir mücadelesini verdiğimiz Covid-19 salgınının sağlık açısından yarattığı olumsuz etkilerini hala da yaşamaya devam ediyoruz. Bu sürecin zorlu yollarından geçerken kendimize ve sevdiklerimize zarar gelmemesi adına hem hijyene hem de toplum ortamlarda bulunmamaya devam ediyoruz. Mesafeler olsa da maske ve dezenfektanı asla es geçmemeliyiz. Eğer ki yanınızda bir dezenfektan taşıyamıyorsanız bunun yerine mis gibi kokan kolonya esanslarını tercih edebilirsiniz. Hatta stok yapmak isterseniz de tek tek almak yerine Kolonya Setlerini alabilirsiniz.

Kolonya kokusunda birbirinden farklı çiçek özlerinin ve bitkilerin karışımı ile harmanlanmış esanslara tanıklık edebilirsiniz. Bunun yanı sıra sadece kolonya ikram etmekle kalmayıp sevdiklerinize ve kendinize özel jestler yapabilirsiniz. Mesela bir gül yapraklı lokum olsa hiç fena olmaz öyle değil mi? Bu lezzetlerin adresi elbette ki Endorfia Lokum kategorisinde sizleri bekliyor.

Toplu Yerlerde Mutlaka Bulunmanız Gerekiyorsa Dikkat Edin!

İş, okul, hastalık vb. gibi daha birçok durumdan dolayı okullara, ofislere, şirketlere veya hastane gibi toplu kişilerin korona virüse ve diğer tüm hastalıklara yakalanmamak adına bazı önlemleri almamız sağlığımız açısından oldukça önemlidir. Gerekli tedbirleri alarak sevdiklerimizin de kendimizin de hayatını güvence altına alabiliriz.

Mesafe ve maske kuralı her ne kadar önemli olursa olsun bunlara ek olarak tedbirlerimizi genişletmeliyiz. Örneğin; temas, yan yana bulunma ve ortamlarda bir yerlere dokunma gibi durumlarda yanımızda bulunan kolonyaları hemen işleve geçirebiliriz. Çantanızda bulundurduğunuz kolonya sayesinde belki de virüsün etkisi en aza inecektir. Zira kendi temizliğimizden ve hijyenimizden kendimiz sorumluyuz fakat ölümcül olan Covid-19 virüsü ile mücadelede tüm insanlığı düşünmeliyiz. Sevdiklerimizi ve kendimizi düşündüğümüz kadar çevremizde bulunan diğer bütün insanların da sağlıklarını düşünmeliyiz.

Endorfia bütün bu durumları ele alarak siz ve sevdikleriniz için ideal olacak birçok hediyeyi, lezzeti ve sağlığa katkı sunacak ürünlerin üretimini yapıyor. Örneğin kolonyalı setleri alırken belki de enfes gül yapraklı lokumun bulunduğu setlere de göz atmak isteyebilirsiniz. Bu süreçte kolonya ve temizlik kadar, enerji depolamaya da gereksinim var. O yüzden lokumun faydalarından yola çıkarsak birkaç adet gül yapraklı lokum size ve sevdiklerinize iyi gelecektir.

Sağlıklı Bir Yaşam için Hediye Önerileri

Sağlıklı yaşamak elbette ki bizlerin elinde ama sizlerin sağlığına güzel dokunuşlar yapacak ve sizlere iyi gelebilecek hediyelerin önerilerini beğeninize sunmakta bizim görevimiz. Malum kış aylarına da giriş yaparken değişecek olan salgının seyrini kontrol altına almak için elimizden geleni yapmalıyız.

İçinizi ısıtacak ve sağlıklı günlere adım atmanızda büyük etkiye sahip olacak bir sürü lezzet söz konusu. Sadece kolonya almakla kalmamak bir de enerji depolamanıza imkân sunacak enfes yiyecekleri ve besinleri de tüketmek gerek. Bunun için aşağıdaki setleri önermekteyiz.

Single Maxi Gül Yapraklı Güllü Lokum- Pembe
Double Premium Gül yapraklı Güllü Lokum & Kolonya
Sağlığımızı koruyabileceğimiz birçok hediyeyi Endorfia bünyesinde barındırıyor. Bu hediyeler şu şekildedir:

Misket Limon Kolonyası 80 Derece 200 Ml- %26 indirim
Sevdiklerinize hediye alırken şekline ve özenli paketlemesine dikkat ettiğiniz kadar, kokusunun da güzel olmasını istiyorsunuz. İşte bunun için harika bir hediye önerisi de kokulu esans kolonyalardan birkaç tanesi:

Lavanta Kolonyası 80 Derece 200 Ml- %26 indirim
Yasemin Kolonyası 80 Derece 200 Ml- %26 indirim
Tüm mikropları elden, yüzden ve vücuttan uzaklaştırabilecek etkisiyle güçlü konumunda olan kolonyalar özelliklede korona virüs döneminde herkesin sağlığını korumasına yardımcı oluyor:

Ihlamur Kolonyası 80 Derece 200 Ml- %26 indirim
Yeşil Çay Kolonyası 80 Derece 200 Ml- %26 indirim
Tek bir kolonya almak yerine birkaç kolonya alabilir ve bu kolonyaların limon ile özdeşleşmesi kış aylarında bakteri ve mikroplara karşı güçlü bir şekilde savaşmanızı sağlıyor. Bunun için 3’lü ve 5’li olan kolonya setlerini tercih edebilirsiniz:

Limon Kolonyası 3’lü 80 derece 50 Ml- %38 İndirim
Limon Kolonyası 5’li 80 derece 50 Ml- %42 İndirim
Endorfia’nın bu kaliteli ve etkili hediyelerini sevdiklerinize armağan ederek harika jestler yapabilirsiniz. Aynı zamanda da kışın gelişi ve hastalığın yayılması durumlarında kendi sağlığınızı ve sevdiklerinizin sağlığını koruyabilirsiniz.

Protokol Setler ile Sağlıklı Günler

Sağlıklı yaşama adım adım ilerlemenin püf noktalarından biri de tedbir almaktır. Bu tedbirler kapsamında mikroplarla savaşacak Kolonya Setlerinin yanı sıra Protokol Setleri de deneyebilirsiniz. Bu set içerisinde Edorfia’nın muazzam çikolataları da yer alıyor. Bu setin içeriği:

Protokol Set Sütlü Çikolata Kaplı Fıstıklı Lokum & Yeşil Çay
Protokol Set Bitter Çikolata Kaplı Fıstıklı Lokum & Yeşil Çay
Protokol Set Gül Yapraklı Güllü Lokum & Yeşil Çay Kolonyası
Protokol Set Çikolata Kaplı Fıstıklı Lokum & Yeşil Çay

Editör: Wan Haber