Çin’de gelen aşılar ilk önce sağlık çalışanlarına yapıldı. Yüz yüze eğitime geçileceği açıklandıktan sonra öğretmenler ne zaman aşı olacak? Öğretmenler hepsi aşı oldu mu? Sorusunu gündeme getirdi. Peki öğretmenler hepsi aşı oldu mu? MEB öğretmelerin ne zamn aşı olacağını açıkladı.

MEB yaptığı açıklamada Bakan Ziya Selçuk, “Yüz yüze eğitimin başlamasıyla birlikte öğretmenlerimiz için de aşı uygulaması planlanmaktadır. Öğretmenler şubat ayı içerisinde aşılanmaya başlanacak'' dedi.

Bakan Selçuk şunları söyledi: “Köy okullarımızı tüm kademelerde 15 Şubat'ta yüz yüze ve tam zamanlı olarak açıyoruz. 15 Şubat'ta tüm bağımsız anaokullarımızı da tam zamanlı açma kararı verdik. 1 Mart'tan itibaren özel gereksinimli öğrencilerimiz için de özel eğitim okullarımız ve sınıflarımız eğitim vermeye başlayacak. 1 Mart tarihinde okullarımız, sınav döneminde olan 8. ve 12. sınıf öğrencilerimiz için de kapılarını açacak. 1 Mart Pazartesi ilkokullarımız tüm sınıf düzeyleriyle açılacak. Öğrencilerimiz eğitimlere seyreltilmiş şekilde haftada 2 gün devam edecek"

Editör: Wan Haber